Görüş Bildir
Haberler
Krem Bursin Hande Erçel Arasında Gerilim İddiaları! Kerem Bursin'den Açıklama Geldi...

Krem Bursin Hande Erçel Arasında Gerilim İddiaları! Kerem Bursin'den Açıklama Geldi...

Müge Kakşi
05.02.2021 - 15:45

Sen Çal Kapımı dizisinde rol arkadaşı olan Kerem Bursin ve Hande Erçel hayranları tarafından beraberler mi değiller mi sorularıyla çokça gündeme geliyor. Öğrenilen son haberde ise sürekli beraber olan çift arasında dizi setinde kavga çıktı ve çiftin yaşanan gerilim sonrası sete ara verdiği yönünde. Hayranlarını üzen bu haberin ardından Kerem Bursin'den açıklama geldi. Peki Kerem Bursin ve Hande Erçel kavga mı etti? Kerem Bursin'in yaptığı açıklama ne? Detayları haberimizde sizler için derledik... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kerem Bursin Hande Erçel Kavgası Doğru Mu?

Kerem Bursin Hande Erçel Kavgası Doğru Mu?

Sadece oynadıkları rollere değil birbirilerine de yakıştırılan Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi bu kez aşk değil kavga haberleri ile gündemde. İkilinin Sen Çal Kapımı dizi setinde kavga ettikleri iddia edildi. Hatta kavga sonucu ikilinin çekimlere ara verdiği bile söylendi. Bu haberlerle birlikte hem diziyi izleyen hem de ikilinin birlikteliğini seven sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili yorum yapamaya başladı.

Herkes haberin doğru olup olmadığını öğrenmeye çalışırken yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'den yanıt geldi. Bürsin kavga iddialarıyla ilgili atılan tweet'e yorum yaptı. Bürsin, haberlerin doğru olmadığını söyledi. Dizinin yapımcısı MF Yapım ve Hande Erçel'in İnstagram sayfasından yaptıkları bir paylaşım da iddiaların gerçek dışı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Kerem Bursin'in Attığı Tweet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın