Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüsü Yendikten Sonra Taburcu Olan Kadir Has Üniversitesi Rektörü: 'Lütfen Yuvanızda Kalın'

Koronavirüsü Yendikten Sonra Taburcu Olan Kadir Has Üniversitesi Rektörü: 'Lütfen Yuvanızda Kalın'

Kendisine, eşine ve oğluna koronavirüs teşhisi konulmasından sonra tedavisini bitiren Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, hazırladığı video ile öğrencilerine seslendi: 'Sizlerden ricam lütfen, lütfen yuvanızda kalın'

Rektör Feyiz, kendisinin ve ailesinin koronavirüs salgınına yakalandığını ve hastalıkla nasıl başa çıktıklarını bir video ile sosyal medyada paylaştı.

13 Mart Cuma sabahı yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurduktan sonra evde karantinaya girdiğini söyleyen Feyiz, hastalık sürecini şöyle anlattı: 🎥

Sevgili öğrenciler, sevgili çalışma arkadaşlarım; şu görüntülü mesajı hazırlayabilmem benim için nasıl bir mutluluk kaynağı olduğunu tahmin bile edemezsiniz. 13 Mart Cuma sabahı yüksek ateş, aşırı üşüme ve titreme ile hastaneye başvurdum. O gün test yaptırdım ve evde karantinaya girdim. Hastalıkla savaşmaya başladım.

18 Mart’ta sabaha doğru test sonucunun pozitif olarak kendisine bildirildiğini kaydeden Feyiz, hastalığı yenip dün taburcu olduğunu söyledi. 

“İnsanlık büyük bir trajedi yaşıyor”

Kendisi gibi eşinin ve oğlunun da pozitif çıktığını ifade eden Feyiz, gençlere şu tavsiyede bulundu:

Eşim pozitif çıktı ve şuan hastanede ve hastalıkla mücadelesi devam ediyor. Bugün veya yarın taburcu edileceğini düşünüyorum. 22 yaşında bir oğlum var o da pozitif ve başka bir evde karantina altında. 

Sevgili gençler ve sevgili öğrencilerim; insanlık büyük bir trajedi yaşıyor. Sizler bu hastalığı anlamadan geçiriyorsunuz. Oğlumda hastalığın emaresi bile yok. Bu sizi çok büyük bir hastalığı yenme adayına dönüştürüyor. Sizlerden ricam lütfen, lütfen yuvanızda kalın.

Feyiz, videoyu paylaştıktan bir süre sonra eşinin de eşinin de taburcu olduğunu yazdı 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
46
17
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Demir

Sondan hocayı çok severim, çok tatlı ve ileri görüşlü bir kadın, aynı zamanda zor şartlardan gelmiş. Geçmiş olsun!

Pasif Kullanıcı

tamam

arslanoglu

ilk bu ünv tatil edilmişti sanırım