Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Verileri: Bin 767 Yeni Vaka, 72 Can Kaybı

Koronavirüs Verileri: Bin 767 Yeni Vaka, 72 Can Kaybı

Sağlık Bakanlığı son 24 saatin koronavirüs tablosunu paylaştı. Bin 767 yeni vaka tespit edildi, 72 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Koca ağır ve aktif hasta sayısındaki artışın sürdüğünü belirtti. 

Sağlık Bakanlığı 23 Eylül'ün koroavirüs tablosunu açıkladı. Buna göre, son 24 saate 112 bin 102 Kovid-19 testi yapıldı, 1767 kişiye hastalık tanısı konuldu, 72 kişi hayatını kaybetti, ağır hasta sayısı 1561 oldu.

Koca: Ağır ve aktif hasta sayımız artıyor

Koca: Ağır ve aktif hasta sayımız artıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni verilere dair Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Ağır hasta sayımız bugün 1.561’e yükseldi. Aktif hasta sayımız artmaya devam ediyor. Bugün tespit edilen 1.767 yeni hastamız var. Sağlık sistemimizin sürdürülebilir ve sağlık çalışanlarımızın hizmet verebilir kalmaları için tedbirleri birlikte uygulayalım' dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Hep yeni rakamlar... Hep yeni rakamlar.... ....... Bakan Bey sadece "Bakıyor " .....

Pasif Kullanıcı

Biride demiyo ki rakamlar sabit 2 gun 72 2 gun 64 diye dikkatimi cektide

Barney

yanlış hesaptan yorum yaptın merve. bu akp hesabın. çok şükür süreci harika yönetiyolar. rakamlar azalıyor, ilacı da ilk biz çıkartıcaz gibi şeyler demen ger... Devamını Gör

Erol Öner

Bakan ne yapsın kardeşim....... standard herşey. Yat diyor yatılıyor ,Kalk diyor kalkınıyor . halk zaten duyarsızlığa devam etmekte.