Görüş Bildir
Haberler
Köpeğinizin Gözlerinden Kalpler Çıkaracak Birbirinden Lezzetli Yaş Mamalar

etiket Köpeğinizin Gözlerinden Kalpler Çıkaracak Birbirinden Lezzetli Yaş Mamalar

Köpek anneleri, köpek babaları; bu içerik sizin için! Yaş mama gördüğünde köpeğinizin yüz ifadesini, hızlıca sallanan kuyruğu ve dışarı sarkan dilini gözünüzün önüne getirin ve onlara bir lezzet şöleni sunacak yaş mamalara göz atmaya hazır olun. Royal Canin, Pati Life, Pedigree ve diğer birçok markanın en çok tercih edilen yaş mamaları için sizi içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Royal Canin

1. Royal Canin

Royal Canin Ccn Dermacomfort Loaf Yaş Köpek Maması hipoalerjenik özelliğe sahip tavuklu bir yaş mama. 85 gramlık paketlerden oluşuyor. Şu an indirimde ve 12 adeti 103,70 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. Pati Life

2. Pati Life

Pati Life Biftekli Köpek Konservesi son dönemde en çok tercih edilen yaş mamalardan biri.415 gramlık kutular olarak gönderiliyor ve 24 tanesi şu an 144,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Mamalarımız bugün geldi. Paketleme çok iyiydi, hiç zarar görmemiş. Yemezse diye tereddüt ettim alırken ama oğlum sildi süpürdü. Güvenle alabilirsiniz.''

3. Pedigree

3. Pedigree

Köpüşlerin bayılarak yediği Pedigree Sığır Etli Konserve de oldukça tercih ediliyor. 400 gramlık kutularda gönderiliyor. Şu an indirimde ve 24 tanesi 264,90 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Pro Line

4. Pro Line

Pro Line Dana Etli Sos İçinde Et Parçacıklı Köpek Konservesi patililerin en sevdiği yaş mamalardan biri. 415 gramlık kutularda gönderiliyor. Şu an indirimde ve 20 tanesi 179,99 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Pro Line yaş mamayı oğlum severek yiyor. Bu yüzden indirime girdiği zaman hiç düşünmeden alıyorum. Paketleme ve hızlı geldiği için de ayrıca teşekkür ederim.''

5. BonaCibo

5. BonaCibo

Et ve et ürünlerinin yanı sıra bitkisel ürünler ve minerallerden oluşan zengin içeriğe sahip BonaCibo Jöleli Kuzu Etli Yaş Yetişkin Köpek Maması 400 gramlık kutularda gönderiliyor. Şu an indirimde ve 6 tanesi 110,39 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Japibo

6. Japibo

Zengin protein içeriğine sahip Japibo Sığır Etli Köpek Maması 400 gramlık kutularda gönderiliyor. Şu an indirimde 24 tanesi 139,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Köpeğim çok beğendi, 10 saniyede yedi. Tavsiye edilir.''

7. Hello Paty

7. Hello Paty

Hello Paty Kuzu Etli Yavru Köpek Maması yavru köpeklerin deri, kas gelişiminde ve tüy yapısında önemli rol oynayan protein ve aminoasitler bakımından zengin içeriğe sahip. 415 gramlık kutularda gönderiliyor. Şu an indirimde ve 24 tanesi 165 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Naturon

8. Naturon

Tüm ırk ve yaştan köpekler için dengeli, sağlıklı ve günlük aktiviteleri için gerekli enerji ihtiyacını karşılayan Naturon Sığır Etli Düşük Tahıllı Ezme Köpek Konservesi 400 gramlık kutularda gönderiliyor. Şu an indirimde ve fiyatı 152,95 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Yaş mama sevmeyen köpeğim Doly severek yedi. Kıvamı, içeriği çok güzel. Tavsiye ederim.''

9. Miglior Gatto

9. Miglior Gatto

Eşsiz lezzeti ile dengeli bir beslenme sağlayan zengin içerikli Miglior Gatto Biftekli Köpek Konservesi 405 gramlık kutularda gönderiliyor. Şu an indirimde ve 24 tanesi 350 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Glory

10. Glory

Glory Somon Etli Yetişkin Köpek Konservesi balık ve balık ürünleri, et ve et ürünleri, bitkisel ürünler, mineraller ve vitaminlerden oluşan zengin bir içeriğe sahip. Kutusu 400 gram ve 19 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Fiyatına göre uygun, kaliteli bir mama.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Purina

11. Purina

Yetişkin köpekler için sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunan Purina Kuzu Etli Ve Havuçlu Yaş Köpek Maması 100 gramlık paketlerde gönderiliyor. Şu an indirimde ve 20 tanesi 165 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. Reflex

12. Reflex

Kuru mamada da oldukça tercih edilen markalardan biri olan Reflex'in yaş mamaları da köpeklerin bayılarak yediği türden. Reflex Plus Kuzu Etli Konserve Yetişkin Köpek Maması 400 gramlık bir kutu ve fiyatı şu an sadece 11,95 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Uygun fiyatlı ve köpeğim severek yiyor.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?