Görüş Bildir
Haberler
Koca Koca Yıldızların Dizileri Tutmuyor: Kasım Ayında En Çok İzlenen Diziler Neler?

etiket Koca Koca Yıldızların Dizileri Tutmuyor: Kasım Ayında En Çok İzlenen Diziler Neler?

Bazı dizilerin bir ayağı toprakta. Yazdan kalma diziler çoktan tarihe karışmış durumda. Geriden gelip mucizevi sonuçlar alanlar da bir başkta tarafta.... Bakalım bu ayın galipleri kimler? Kimler çok yakında gidici?

NOT: TOTAL grubu reyting ortalamaları baz alınarak hesaplanmıştır.

Kaynak: https://onedio.com/haber/bebeleri-pis...
İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Kimse Bilmez - 3.86 reyting ortalaması

Her ay pıtı pıtı pıtı biraz daha reyting kaybederek ilk 20'den kovulacak galiba. Günü ilk 10'da bitirince seviniyorlar. ATV'nin hala final kararı almaması gerçekten çok enteresan.

19. Azize - 3.90 reyting ortalaması

19. Azize - 3.90 reyting ortalaması

Henüz iki bölüm yayınlanan dizi hakkında final yapacağı iddiaları yayılmaya başladı bile. Kanal D uzun süre düşük reytingli dizilerle yaşamaya alıştı aslında ama dizinin maliyeti aldığı reytinglere göre yüksek. Biz de 7-8 bölüm bile sürmeyeceğine eminiz aslında. Tam bir hayalkırıklığı oldu...

18. Çocuk - 4.01 reyting ortalaması

18. Çocuk - 4.01 reyting ortalaması

Çocuk o kadar dört ayak üzerine düşen biri ki, gerçekten talihini kutluyoruz. 4 ortalamayı sonunda yakaladı, her hafta İsmail Hacıoğlu tt'de, kemik bir kitle oluştu. Sürekli bitiyor mu bitiyor mu derken son bir kalp masajıyla hayata döndü.

17. Ferhat ile Şirin - 4.26 reyting ortalaması

17. Ferhat ile Şirin - 4.26 reyting ortalaması

Cuma günü için Fox Tv iddialı bir dizi yayınladı. Fakat Azize gibi, bu dizi de bir hayalkırıklığı oldu. İlk 2 bölümü beklenenin çok altında reyting aldı. Oyuncuları düşününce kaşeyi bile karşılaması zor bir reyting geliri ile pek yaşaması imkansız. Kanal ya tekrar üstüne tekrar yayınlayıp seyirci toparlamaya çalışacak ya da erken final yaptırdığı dizilerden biri olacak.

16. Aşk Ağlatır - 4.28 reyting ortalaması

16. Aşk Ağlatır - 4.28 reyting ortalaması

Pazar gününün akarı kokarı olmayan garanti bir dizisi. Geçen ay ile aynı sıralamada, aynı olağan seviyede. Böylece devam eder, burnu kanamaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Zalim İstanbul - 5.15 reyting ortalaması

15. Zalim İstanbul - 5.15 reyting ortalaması

Reytinleri arttı ama sıralaması düştü iyi mi... Biz bu dizinin entrika dozuna bayılıyoruz. Umarız Yasak Elma gibi istikrarlı bir kaos ve entrika ile yavaş yavaş yükselecektir.

14. Benim Adım Melek - 5.15 reyting ortalaması

14. Benim Adım Melek - 5.15 reyting ortalaması

Biz, Sen Anlat Karadeniz bitince ratingini arttırabilir demiştik, öyle de olmuş. Geçen aya göre sıralaması düşmüş, çünkü rakibinin final bölümleri iyi izlenmiş. İlerleyen zamanlarda TRT'nin bu damarda denediği bir dizi olarak daha da başarılı olacak gibi.

13. Afili Aşk - 5.28 reyting ortalaması

13. Afili Aşk - 5.28 reyting ortalaması

Çok üzülüyoruz; çünkü reytingi giderek düşüyor. Kurşun ve Sen Anlat Karadeniz de attaaaaaa oldu. Ama Kuruluş Osman ortalığı dağıtarak geldi. Bu da şimdiden 2 sıra geriye attı diziyi. Yazdan kalan tek dizi olduğunu hatırlatalım, diğer hepsi son nefeslerini alıyor. Her şeye rağmen Kanal D'nin ilk 20'deki 4 dizisinden biri ve en yüksek reyting alan 2. dizisi. Tebrikler!

12. Sen Anlat Karadeniz - 6.28 reyting ortalaması

12. Sen Anlat Karadeniz - 6.28 reyting ortalaması

Hep diyoruz; bu dizinin zamanında Diriliş'i geçmişliği var. Yavaş yavaş reytingleri eridi ama asıl önemlisi zaman içinde tüm ekip bu işten soğudu. Aldığı reyting hiç fena değil, hatta başarılı ama artık uğraşmak istemediler belli ki. Geçen aya göre sıralamasını ve reyitngini yükselten dizi, final yaptı bile.

11. Yasak Elma - 7.11 reyting ortalaması

11. Yasak Elma - 7.11 reyting ortalaması

Reytingi giderek artıyor. Sıralaması 1-2 tık düşse de giderek daha fazla reyting koparıyor pazartesi gününden. Hiç izlemeyenler de yavaş yavaş dizinin entrikasına eklenen mizah kanalından sızmaya başladı. İtiraf edin, hiç izlememiş olsanız bile Yıldız Argun'un sahnelerine hiç bakmadınız mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Savaşçı - 7.22 reyting ortalaması

10. Savaşçı - 7.22 reyting ortalaması

Fox'un garanti pazar dizisi yine her zamanki gibi ilk 10'da yerini aldı. Ne uzayan ne kısalan biri dizi olarak, güzel ve kanal için gayet yeterli bir reytingle hayatına devam ediyor. Kimse farkında değil ama aslında bir Arka Sokaklar hikayesi de bu diziyle yazılacak gibi.

9. Arka Sokaklar - 7.53 reyting ortalaması

9. Arka Sokaklar - 7.53  reyting ortalaması

Hani derler ya ayaktaki gitti yataktaki gitmedi diye, bu dizi de aynen öyle. Yepisyeni bol ünlülü işler 5 bölüm gidemiyor, Arka Sokaklar 600. bölüme yaklaşıyor. Geçen aya göre reytingini ve sıralamasını yükselterek üstelik. Hep diyoruz, en başarılı dizilerden biri.

8. Kadın - 7.61 reyting ortalaması

8. Kadın - 7.61 reyting ortalaması

Kadın düşüşe geçti, üstelik paraşütü de açılmıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dışında önemli hiçbir rakibi yok ama her hafta reyting kaybediyor. Geçen ay 4. iken bu ay 4 sıra birden düşmüş. Sanırız artık Kadın'ın hikayesi ile ilgili her şeyi tükettik, merakımızı da giderdik. Sorun bu. Bu sene elden ayaktan düşmeden final yapar umarız.

7. Hercai - 8.47 reyting ortalaması

7. Hercai - 8.47 reyting ortalaması

Pıt pıt pıt geriye düşenlerden bir tanesi de Hercai. Ha şunu söyleyelim, on numara reyting alıyor. Gayet iyi bir gelir getiriyor, kitlesini de koruyor. Ama sanırız bir daha eskisi kadar muhteşem reytingler alamayacak. Belki bir sonraki ay da reytingini düşürecek. Bir an önce diziye aldatma hikayesi eklemeseler iyi...

6. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 8.56 reyting ortalaması

6. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 8.56 reyting ortalaması

Aslanım Hızır'ı kimse tutamıyor. Her hafta yavaş yavaş Kadın'dan çalan dizi, onu geçti bile. Haftaya da ilk 5'in içinde olur, bizden demesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Kuzey Yıldızı - 8.73 reyting ortalaması

5. Kuzey Yıldızı - 8.73 reyting ortalaması

Show TV'nin eskiden Yeni Gelin diye bir dizisi vardı. İyi reyting alırdı ama ne sokakta ne sosyal medyada karşılığını bulamazdınız. Bir hayalet dizi de bu dizi şimdi. Bu Karadeniz dizisi, cumartesinin yeni yıldızı oldu. Bu dizi şu an Kadın'ı, EDHO'yu, Hercai'yi falan geçmiş durumda. Gerçekten tebrik ederiz.

4. Çukur - 10.10 reyting ortalaması

4. Çukur - 10.10 reyting ortalaması

Çukur eski heyecanını yakaladı. Her hafta da kendini aşmaya devam ediyor reytinglerde. İlk 5'te ve muhtemelen hep öyle kalacak. Öyle kolay değil Koçova ailesini devirmek, kaç kere denediler siz biliyor musunuz?

3. Bir Zamanlar Çukurova - 10.88 reyting ortalaması

3. Bir Zamanlar Çukurova - 10.88 reyting ortalaması

Geçen seneye göre hala beklenenin altında ama ayı hep olduğu gibi ilk 3'te kapatmayı başardı. Kurban olem Züleyha ve Yılmaz'ı bir araya getirin, şöyle tutkulu sahneler görelim de siz de o reytinglerde nasıl yukarı sıçranışmış onu görün.

2. Kuruluş Osman - 15.33 reyting ortalaması

2. Kuruluş Osman - 15.33 reyting ortalaması

Gelelim Diriliş'in devam dizisi Kuruluş Osman'a. Burak Özçivit'ten de bu diziden de hiç umudumuz yoktu. Bir olmamışlık sezmiştik ama seyirci hiç öyle düşünmemiş. Çok çok iyi bir reytingle zor bir günde başladı ama hemen domine edebildi. Hatta Kurşun dizisinin sonu, Afili Aşk'ın da kasabı oldu. Bir sonraki ay ne olacak çok merak ediyoruz, acaba Mucize Doktoru'u geçebilecek mi?

1. Mucize Doktor - 15.78 reyting ortalaması

1. Mucize Doktor - 15.78 reyting ortalaması
encrypted-tbn0.gstatic.com

Gelelim listenin birincisine... Alın size aaaaaaslanlar gibi bir dizi! Şu listeye birinci gelmesine en çok sevindiğimiz dizi olabilir. Otizm gibi bıçak sırtı bir konuyu işliyor, birçok ailenin umudu oluyor. Senaryosu, kurgusu, yönetmenliği ve harika oyunculuklarıyla da kalitesini ortaya koyuyor. Geçen ay ile aynı şekilde devam ediyor. Bakalım bir sonraki ay da birinci olabilecek mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
382
107
41
30
15
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Crazy Cat Lady

aşk üçgenleri beşgenleri, entrika, mafya, silah oldukça da tutmayacak. ulan 2020 oldu hala silahtan, mafyadan, çarpık ilişkiden pay çıkarmaya çalışıyorsunuz,... Devamını Gör

preto saetre

Kadın dizisi zorlamasın daha valla zirvede bırakmalıydınız Sarp tekrar öldüğünde

Demir Mine

Bedelliler ASKER dizisinde.. EŞKİYA uyuşturucu ve silah üzerine.. KUZEY YILDIZI vırt zırt.. ARKA SOKAKLAR 9canlı kediler.. vurulup ölmüyorlar amaaaaan ... Devamını Gör