Görüş Bildir
Haberler
Koca Bir Neslin Şuur Kaybına Sebep Olup Manasızca Kendini Bulduğu Film: Issız Adam

etiket Koca Bir Neslin Şuur Kaybına Sebep Olup Manasızca Kendini Bulduğu Film: Issız Adam

Film 2008'de gösterime girdiğinde izleyip de kendinden bir şeyler bulmayan çok az erkek kalmıştı. Ülkede her 4 erkekten üçünün ıssız olduğunu o zaman öğrendik. Ayrıca filmin sonunda göz yaşlarını sel olmuş, birçok insan yaşadığı bir gönül macerasına çok benzetmişti. Aslında hep çevrenizde duyduğunuz, sevdiğini yıllar sonra tekrar görme klişesinin filmleştirilmiş, filmleştirilirken son derece şişirilmiş haliydi bu film. Şimdi filme ucundan bir daha bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. O dönemin birçok genç erkeğinin kendini bulduğu ıssız adam, internetten grup seks ayarlayıp sevişen

Hepinizin kesin öyleydiniz.

2. Ortamlarda sap sap dolaşıp, o gece sevişecek birilerini arayan

Acaba bu kısımda mı kendinizi buldunuz?

3. Bulamayınca da hayat kadınlarına saran bir adam. İnşallah öyle bir insan değildiniz.

Herhalde ısız adamda kendinizi bulurken restoranda çalışan son derece beyefendi garsonu kast ediyordunuz. Memlekette bu kadar çok hasta adam olduğuna inanmak istemiyoruz.

4. Issızın lüks bir restoranı var. Yemekler ve müzikler konusunda ince zevklere sahip. Belki de bu kısımları kendinize yakın buldunuz?

Oldukça batılı bir profil çizen ıssız bey sığır gibi yaşayıp nasıl böyle düzenli kalabiliyor onu henüz çözemedik. Yetenekli adam!

5. Bu şapşalı kitapçıda görüp çok beğeniyor, zaten 7/24 av peşinde mubareğimiz.

Yıllar sonra tekrar izleyip kendinizi bulduğunuz için pişman olacaksınız. Öyle umut ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sapık gibi kızı dükkanına kadar takip ediyor. Bir de böyle yalanlar filan söylüyor, bekar baba havaları.

Geri zekalı yemin ederim, Londra merkez mi burası ki bekar baba bize çekici gelsin. Ya anamız babamız ağzımıza sıçar çocuklu adam bulduk diye!

7. Kek yapıp kızın yanına gidiyor. Sonra mal mal konuştuğu için kız buna atarlanıyor.

Kıza buna yemem bu numaları deyince, zamanında iyi yemişsin gibi bir şeyler söylüyor. Hıyar oğlu hıyar!

8. Düşük zekalı kızımız sonra bu hıyarı özür dilemek için arıyor. Tatlım normalde adamın özür dilemesi gerekiyor. Yapmayın!

Adama bir de yemek yeme sözü veriyor. Gömleği kirlenmiş öküzün. Evet çok romantik.

9. Yemekten sonra kapı dibinde, karışık kafayla yapılan seks sahnesi.

Off gözünüz kör olur. Sanırsın güreşecekler. Hayır gitmem lazım, ay gitme sevişecez, yok gitmeliyim filan derken, dünyanın en berbat kapı önü sevişmesini görürsünüz. Hepimiz burada kendimizi bulduk, kesin.

10. Sabah kıza soğuk yapıyor, kız atarlanıyor, çekip gidiyor. Bu da arkasından pişman oluyor, kızla buluşuyorlar. Aşk meşk başlıyor.

Son derece yavan sohbetler, sıkıcı bir birliktelik ve klişe süreç. Kendinizi bulmak için daha yaratıcı bir film bulsaydınız keşke.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kızı restorana kadar sokuyor. "İlk defa senle uyudum, ilk defa seni dükkana getirdim, ilk defa bu kadar kötü seviştim..." son cümleyi biz kakaladık.

Adam gerçek bir ruh hastası.

12. O ara köyden anası geliyor birinin düğününe, bu zaten anasını demode buluyor. Kız da anasıyla iyi anlaşınca "ay bu da demode galiba" diye kıza şişiniyor.

Aç götünü, onu demode bul şerefsiz ya, anan bir de köyden bir sürü şey getirmiş. Birçok insan bunu adamın bağlanma korkusu diye yorumladı. Fakat annesinin mütevazi kıyafetine karşı tepkisi, restoranda annesine bağırması ve bakışlarındaki küçük görmeyi biz başka türlü anlamadık. Sığır! İzleyenler olarak lütfen gidin kendinizi 'Batman Süpermen'e Karşı' filminde bulun, çok daha hayırlı olacaktır.

13. Kız da tam saftirik, giyip abiyeleri adamın anasıyla düğüne gidiyor. Olum daha bir ay oldu saftiriksin ya. Mesafeli olsana!

Siz siz olun oğlanın anasının üstüne öyle atlamayın kızlar, gerek yok. Hem anasıyla ilgilenmeyen adamın size ne hayrı olacak! Ayrıca arkadaşlar bu kız evlenme meraklısı.

14. Anasını memlekete gönderirken daha, bu hıyarın kızı başından savacağı belli oluyor. Kıza bak hele, emaye tenceresi suratlı ya, parlıyor saftiriklikten!

Ruhu duymuyor resmen!

15. Kız köyden gelen anaya olan hürmetin karşılığını alıyor. Dolma yerken terk ediliyor. Dolmaların biraz tadını çıkarmasına bile müsade edilmiyor.

Hıyar kızın bitirmesini bile beklemiyor. Lokmaları kızın boğazına diziyor. Kıl surat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kız gidince önce bir rahatlar bu "oo ne biçim seks yapacam" diye. Buralarda kendinizi buldunuz değil mi çapkınlar?

Bak bak surata bak, ölecek keyiften.

17. Sonra "oyy ben ne bok yedim" havaları...

Ay beter ol!

18. Seyirciyi ağlatmak için yıllar sonra sinemanın önünde karşılaşırlar. Ay çok yaratıcı!

Herkesin şu sevdiği kızı evlendikten sonra görme hikayesi. Halkın yumuşak karnı bulunmuştur.

19. İşte kız gidip evlenmiş ama adamı hiç unutmamış ama içinden söylüyor, adam da yok tokan hala cebimde filan... Ulan altüstü iki ay takıldınız, manyaklar.

Resmen boşu boşuna hayatını karartmış iki düşük zekalı.

20. Kız da ayrı ruh hastası, adamdan sonra gidip adamın köyündeki evinde, odasında filan yatmış. Manyaklık!

Annesiyle gizli gizli görüşmüş. Gerçekten terk edilecek kadınsın. Sana ne, lan adamın özel hayatından? Senle paylaşmamış, ne gidip deşiyorsun! Ne kadar ayıp!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Son kez sarılırlar. Buralar bildiğin hep şov. Tribünler ağlasın coşsun diye. Yoksa arkadaşınız olsa "altı üstü iki ay, abartmıyor musun Berkcan, lütfen kendine gel" dersiniz.

Kız bir de gitmiş sevmediği bir adamla evlenmiş evlenme merakından, hala seni öpüyorum filan diyor. Filmde en çok o adama üzüldük.

22. İki medeni insan gibi oturup sohbet edeceklerine, birbirlerine poz yapıp ayrılırlar. Çünkü buralar yine hep şov! Gidiyor gönlünüzün sığırı...

Herif iki seneye demode bulmadığı bir kadınla evlenir, net! Bu ikisine bir şey olduğu yok. Bunlar kendini kurtarır. Olan size olmuş. Hakikaten bu filmin neresinde kendinizi buldunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1388
1017
442
180
62
38
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Ahmet

Bu filmden sonra kimbilir kaç gencimiz mutfağa havuçlu,tarçınlı kek yapma ümidiyle girip tost yapıp çıktı..ahh ahh

Ctyvlle Addct

Kız evlenmedi, yalan söylemişti, çocuk bu adamdan. Adamın anasıyla ortak sırları buydu. Evet o zamanlar üşenmedim araştırdım ve bunu yalnızca sizinle paylaşı... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

hassiktiiir şuan ben şok ben iptal .

Pasif Kullanıcı

Türk filmlerinin sonunda kız ya da erkek ölmezse böyle saçmalamaya başvuruyorlar işte. Abartılan filmlerden biri.