Görüş Bildir
Haberler
Kıvanç Tatlıtuğ'u Kaç Günde Kendine Aşık Edersin?

etiket Kıvanç Tatlıtuğ'u Kaç Günde Kendine Aşık Edersin?

Kendine güvenenlerdensen buyur!

 Testi çöz, öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, sence Kıvanç Tatlıtuğ'un hangi hali daha çekici?

2. Peki bir insana aşık olman için illa onu tanıman gerekiyor mu? Yoksa görür görmez tutulanlardan mısın?

3. Sende farklı bir çekim var gibi... İlişkide ilk adımı genelde karşındaki kişi mi atar?

4. Imm... Kıvanç Tatlıtuğ ile yemeğe çıkacak olsan bu mekanlardan hangisine gitmek isterdin?

5. Şimdi bize doğruyu söyle bakalım. :) Daha önce iki veya ikiden fazla kişiyle flört ettiğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki Instagram'da sevgilini sürekli stalklar mısın?

7. Ve son olarak, fazla kıskanç bir insan olduğunu söyleyebilir miyiz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1 günde bu iş sende!

Valla sen resmen bu işin ustasısın! Kıvanç Tatlıtuğ'u bile kendine 1 günde aşık edersin. Genelde istediğini elde etme konusunda üstüne yoktur. Eğer bir şeyi istiyorsan sonuna kadar uğraşırsın. Senin dünyanda kaybetme diye bir şey yok. Bu gerek iş gerek arkadaş gerek aşk olsun değişmiyor. Her konuda tuttuğunu koparan bir insansın. O yüzden sen var ya Kıvanç Tatlıtuğ'u bir günde kendine aşık etmeyi bırak taptırırsın. Öyle bir auran var ki resmen kendine hayran bıraktırırsın. Biliyorsun ki Kıvanç, çok kolay bir insan değil. Fakat seni tanıdığında öyle bir aşık olacak ki sen bile inanamayacaksın. Öyle ekstra uğraşmana gerek bile yok. En doğal halinle sana aşık olacaktır. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Anlayacağın senin için bu iş çocuk oyuncağı!

3 günde deli divane aşık edersin!

Sen nasıl bir şeysin öyle? Üçüncü günde bu iş sende bizden söylemesi. Tavırların, üslubun gerçekten büyüleyici. Şöyle Kıvanç'la 3 gün geçirsen kesinlikle sana aşık olur. Bunun sırrı acaba ne? Etrafındakiler de bunu merak ediyorlar açıkcası. Böylesine zor bir insanı kendine bu kadar az zaman içerisinde aşık etmek büyük bir kabiliyet. Sen de biraz şeytan tüyü var gibi. Karşındaki insanı çaktırmadan kendine aşık ediyorsun. Bu kadar yakışıklı, karizmatik bir adamı kendine 3 günde aşık etmenin havası da bir başka olur açıkcası. Tabii bu kesinlikle senin albeninden kaynaklanan bir durum. O yüzden istesek de senin gibi olamayız. Harikasın!

5 günde bu işi çözersin!

Gönül isterdi ki Kıvanç Tatlıtuğ sana 1 günde aşık olsun. Fakat bu bile çok büyük bir iş açıkcası. Seni ilk gördüğü anda tutulacağı kesin fakat senin karakterini biraz bilmesi gerekiyor. Güzeliğin bir yana karakterinle de insanları etkileyen bir insansın. O yüzden bu 5 gün içerisinde bol bol vakit geçirdiğinizde sana aşık olması kaçınılmaz. Eee bunu başaramayan insanlar da var. Sen bu işi başarabilen nadir insanlardan birisin. Çünkü aşk senden sorulur! Karşındaki insanı nasıl sevmen gerektiğin ve hissettirmen gerektiğini çok iyi biliyorsun. Vallahi senden korkulur...

7 gün uğraştıracak gibi seni!

7 gün olsun da benim olsun der gibisin. 😀 Ekranlarda gördüğümüz kendine hayran bırakan bu adamı kendine bir hafta sürede aşık edeceksin. İlk zamanlarda seni biraz zorlayacak ama bir hafta sonunda yaşayacağın o harika duyguyu tarif edemeyeceksin. Yeri geldiğinde çok eğlenceli yeri geldiğinde ise çok olgun bir insan olabiliyorsun. Bu özelliğine etrafındaki insanlar bayılsa da sen çok seçicisin. Zaten Kıvanç Tatlıtuğ'a hayran olmamak elde değil. Sen de çoğu insan gibi ona içten içe hayransın. O yüzden bu işi 7 günde başaracaksın. Kendine hayran bırakacaksın bizden söylemesi.

10 günde aşık edersin!

Valla canım böyle bir adamı 10 günde kendine aşık edeceksin. Senin için biraz zor bir yol olacak ama sonunda mutluluğa kavuşacaksın. Çünkü birbirinizi çok daha yakından tanıyacak, aşık olacaksınız. Eee senin gibi birine aşık olmamak da saçmalık olurdu zaten. Enerjinle, güzelliğinle etrafındaki insanları kendine hayran bırakıyorsun. Kıvanç Tatlıtuğ'da senin bu büyüne kapılacak gidecek. Böylesine ünlü bir ismi kendine aşık etmek o kadar kadar kolay değilken sen bu işi 10 günde başaracaksın. Eee bize de sırrını verirsin. Değil mi? Eminiz ki 10 gün sonra onun gözleri senden başkasını görmeyecek. Zaten sevdiğine sadık bir adam kendisi. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. O yüzden sana şimdiden mutluluklar diliyoruz.

15 gün biraz fazla sanki ya!

İlk başlarda çok ümidin olmasa da 15 gün sonrasında sana aşık olacak. Çünkü geçirdiğiniz her vakitte seni daha yakından tanıyacak. Senin her bir hücrene aşık olacak. O mavi gözlerini senden alamayacak. Ama 15 gün seni uğraştıracak. Ne yazık ki öyle hayal ettiğin gibi 1 günde falan olmayacak bu iş. Ama böylesi çok daha iyi olacak. Çünkü birbirinizi az da olsa tanımış olacaksınız. Tanıdığınızda da aşktan tutuşmuş olacaksınız. Haberin olsun. O 15 günde neler yaptığını umarız bizimle de paylaşırdın. Bu işin sırrı nedir?

Iımmm aylarını alacak!

66.media.tumblr.com

Valla senin işin biraz  zor olacak gibi. Çünkü böylesine zor bir insanı kendine aşık etmek için epey uğraşman gerekiyor. Öyle kolay kolay aşık olacak gibi değil. Bu senin aylarını alacak gibi. Fakat ne kadar sürer biz de bilmiyoruz. Ama biz sana bu konuda inanıyoruz. Sen ne yapar ne eder sonunda kendine aşık etmeyi başarırsın. Bu belki 1 ay belki 3 belki de 8 ay olur. Bunu tam kestiremiyoruz ama pes edecek gibi değilsin. Umarız en kısa sürede kendine aşık edersin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
206
167
118
17
15
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melike Türk

Sırf bu yorumu yapmak için üye oldum... Evli barklı adamı niye kendimize aşık edelim 😕 açarız yıldız tilbe'den ama evlisin şarkısını sigaramızı ciğerimizdeki... Devamını Gör

Alf

ossursam aşık olur direk ;)

Fedai Cifr

ya sizin işiniz gücünüz yok mu ahahahahahahahahhaha