Görüş Bildir
Haberler
TV
Kıvanç Tatlıtuğ'u Bitirme Planı Olarak Dünyaya Gelen Savaşçı Dizisinin Yakışıklısı: Mert Öcal

etiket Kıvanç Tatlıtuğ'u Bitirme Planı Olarak Dünyaya Gelen Savaşçı Dizisinin Yakışıklısı: Mert Öcal

'Analar neler doğuruyor' serimizde bu defa az ünlü, çok yakışıklı bir bireyi ağırlıyoruz. Kendisi sarışın yakışıklı kontenjanının üst sıralarını şu ara zorluyor. Üstelik yeni rol alacağı dizi ile de adını sıkça duyacak gibiyiz. Buyrun Mert Öcal'ı daha yakından hep beraber tanıyalım, bilgilenelim, öğrenelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk bakışta "Aaa Kıvanç mı o?" diyebilirsiniz ama değil. Dünyadaki bütün sarışınların adı Kıvanç olacak diye bir kural yok. Kendisinin adı Mert, Mert Öcal.

2. Ancak o da Kıvanç Tatlıtuğ gibi, Allah'ın boş gününde yaratılmış bir birey. Malzemeden hiç çalınmamış, bilakis bizden alıp ona vermiş yaradan.

3. Tabii ki bu yakışıklılığını biz değil kendisi daha önceden fark ettiği için bütün dünyanın da farkında olmasını sağlamış. Best Model 2004'ün Best'i seçilmiş, hatta aynı yıl Best Model of the World'ün de birincisi olmuş. Helal olsun...

4. Dünya güzeli olduktan sonra bir sürü katalog çekimlerinde yer alan Mert (Böyle daha samimi oldu), ekranlarda gördüğümüz birçok dizide de oynadı aslında.

5. Bizim Okul, Doktorlar gibi dizilerde oynayan Mert'i siz en çok Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Aşk Yeniden dizisinden hatırlarsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şimdi nerede göreceğiz onu? Keşke yolda yürürken ya da kankalarla buluştuğumuzda aynı mekanda görsek ama o kadar şanslı değiliz.

7. Fox'un yeni dönem sevilen dizisi olan Savaşçı'nın kadrosuna dahil oldu kendisi. "Hangi rol acaba?" diye araştırdık, karşımıza şok bir bilgi geldi. İnşallah doğru değildir...

8. Bu gül gibi adam, dünyanın best diye seçtiği nar tanesi Savaşçı dizisinde kötü adam Baran olarak yer alacakmış... Yapım ekibinde kesin çekemeyen birileri var!

9. Halbuki Game of Thrones ülkemizde çekilse, al Mert'i koy Dothraki diye, yemin ediyorum sırıtmaz. Biraz da güneşte bekletirsen oldu bu iş!

10. "Vallahi hiç göstermiyorsun" diyeceğiniz yaşı da kaç olsa beğenirsiniz? 35. Evet, kendisi 29 Eylül 1982 doğumlu bir terazi burcu. (Burdan bakınca bile anlaşılıyor Terazi olduğu yalnız)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bu kadar yakışıklı adamı boş bırakırlar mı sanıyorsunuz? Evet bırakırlar, çünkü Mert, Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ile olan ve evliliğe doğru giden ilişkisini yeni bitirdi. Hadi gözünüz aydın...

12. Eee işte, analar tahtını yapıyor ama bahtını yapamıyor. Demek ki hayırlısı buymuş... Neyse, Mert'in önünde güzel bir kariyer var.

13. Biz de onu ekranlarda görmeyi sabırsızlıkla bekliyor, bakalım nasıl bir oyunculuk sergileyecek diyoruz. Onun da hakkını verirse şimdi Kıvanç düşünsün!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
473
249
152
35
32
27
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
seelym

Onedio, size 15 fotoğrafımı yollasam bana da böyle bir konu açıp över misiniz?

Onur Özalp

Kıvanç bunu sollar

Mira Taş

Kıvanç Tatlıtuğ 'u yakışıklı bulmayan bir ben miyim ?