Görüş Bildir
Haberler
Kıvanç Tatlıtuğ'la Buluşman Var! 400 Lira Bütçe'yle Hazırlanabilecek misin?

etiket Kıvanç Tatlıtuğ'la Buluşman Var! 400 Lira Bütçe'yle Hazırlanabilecek misin?

ilgilili
15.10.2017 - 13:48

Yılanlara özel test! Burayı okumadan başlamayın.

Evet! Şimdi o küçüklükten beri kurduğun hayal gerçekleşiyor. Aşık olduğun Kıvanç'la buluşacaksın. Peki nasıl mı? Bildiğin üzere Kıvanç evlendi ama ömür boyu devam edeceği anlamına gelmiyor. Bir gün Kıvanç'ın ayrılık haberi geliyor ve sen havalara uçuyorsun. Nasıl ve niye olduğu tabii ki de ilgilendirmiyor seni. Hemen Kıvanç'ın İstanbul'da genellikle hangi mekanlara takıldığını araştırıyorsun ve son zamanlarda Şişli'deki Grey'de takıldığını öğreniyorsun. Her gün oraya süslenip gidiyorsun ve işte o gün geliyor Kıvanç'ın kesin orada olduğu bir gün cesaretini toplayıp karşılaşmak için çok güzel olman lazım. 

İşte sana fırsat! Sana 400 Lira veriyoruz ve alışverişe yolluyoruz. Kıvanç'ı o gün etkilemen gerekiyor ama dikkat et paranı güzel harca!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak elbise seçelim!

2. Ayakkabı alalım!

3. Çanta da al bakalım!

4. Takı al bakalım!

5. En son üstüne bir şey al ki şıklığın tamamlansın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kıvanç ellerinden kayıp gitti!

Ya sen bu şansı nasıl böyle mahvedersin! Tüm paranı bitirdin. Bu kadar güzel bir şansın vardı, sen bunu çılgınlar gibi alışveriş yaparak kaybettin. Şimdi o aldıklarını yavaşça yere bırak. Tekrar daha makul bir alışverişe başlaman gerekiyor. Bi de unutmadan; görüşme saatine geç kalma sakın!

Sen çok mu tatlısın ne? Tam kararında bir alışveriş.

Kıvanç'ı etkileyebileceğini şimdiden görebiliyorum. Ne fazlan ne de eksiğin var. İstediğini tam olarak çok iyi biliyorsun. Heyecanını hissedebiliyoruz. Şimdi güzelce aldıklarını giy ve o muhteşem buluşmaya doğru yol al bakalım! Bravo sana :)

Evet! Üstüne para bile kaldı.

Ya sen ev ekonomisi mi okudun? Kıvanç'ı etkilemeyi bırak üstüne ev bile kurarsın. Ne kadar güzel alışveriş yaptın öyle, hem istediklerini aldın hem de üstüne para bıraktın. Kıvanç seni kollarını açmış bekliyor kesin! O kalan paralarla kendine bir şeyler daha al hadi! Harikasın sen!!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
793
508
387
137
69
45
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mrs.yellow

Kıvanca gerek yok aldıklarımı bana gönderin yeter 😀

papatyadanpanda

Allahım daha demin sesli olarak aynı cumleyi kurdum Özellikle ayakkabilari Onedio..

Nyeri

Valla hiç kusura bakmayın eğer tarz bi kıyafet istiyosanız en az 1000 TL gerekli.

yelda yıldız

BIRAKSANA ÜSTÜNE PARA BİLE KALDI