Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Vicdanlı mısın Yoksa Vicdansız mı?

etiket Kişilik Testi: Vicdanlı mısın Yoksa Vicdansız mı?

Kalbinin içinde hala saf ve temiz duygular var mı yoksa bunlar köreldi mi? İnsanı yaşadıkları acı olaylar şekillendirir. Kendini bazen hiç tanıyamaz hale gelir. Peki sen şu an hangisisin? 

Eğer merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Yolda herhangi birini ağlarken gördüğünde yanına gidip ilgilenir misin?

4. Şimdi biraz kendimize dönüyoruz ve gerçeği söylüyoruz. En yakın arkadaşına sırf kendi çıkarın için yalan söylediğin oldu mu?

5. Imm.. Peki aynı anda birkaç kişiyle birlikte flört ettiğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize burcunu söyler misin?

7. Etrafındaki insanlara olan güvenini puanlasan kaç verirdin? ( 1= Hiç, 5 = Çok)

8. Son olarak, sırf kötü duruma düşmemek için birine küçük de olsa bir iftira attığın oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen oldukça vicdanlı bir insansın!

Sen o kadar vicdanlı bir insansın ki kimsenin hakkının yenmesini istemezsin. İnsanlara her zaman adaletli yaklaşırsın. Kimseyi kırmadan ve incitmeden söylemek istediklerini anlatmaya çalışırsın. Sadece kendini düşünerek bencilce hareket etmezsin. Her zaman kendinle birlikte diğer insanların duygularını da önemsersin. Birinin başına en ufak üzücü bir şey geldiğinde bile üzülürsün. Etrafındaki insanlara değer veren ve mutlu etmeyi seven bir insansın. Adaletsizliğe hiçbir zaman gelemezsin. İnsanların diğer insanlara üstten bakmasına da dayanamazsın. Sen elinden gelen her şeyi yaparsın. Bu yüzden insan ilişkilerinde her zaman vicdanın rahattır. Kimsenin hakkına girmemeye çalışırsın. Çünkü yarın bir gün senin de başına geleceğini düşünürsün. Bu yüzden inanılmaz saf ve temiz bir kalbe sahipsin. İnsanlar senin iyi niyetli olduğunu gördükleri için seninle rahat bir şekilde sırrını paylaşabiliyorlar. İşte bu yüzden sen inanılmaz vicdanlı bir insansın!

Sen epey vicdansız bir insansın!

Sen ne tür bir vidansızsın böyle? Valla bu hayatta kendinden başka kimseyi düşünmemeye çalışıyorsun. Zamanında yediğin kazıklar seni bu hale getirmiş diyebiliriz. Kendini her zaman ön planda tutarsın ve kendi istediğini yaparsın. Eğer bir karar verdiysen geri dönüşün çok çok zordur. Seni kolay kolay kimse vazgeçiremez. Başka insanların ne hissettiği umrunda bile olmaz. Herhangi biri önünde hüngür hüngür ağladığında ya da filmde/dizide çok acı bir şey olduğunda pek bir şey hissetmezsin. Sevmediğin insanları inanılmaz bir şekilde yok sayabiliyorsun. Sadece kendine değer veren bir insansın. Belki de bu senin bir şekil savunma mekanizmandır. Zamanında aldığın yaralar seni bu hale getirerek duygularını hissetmemeye başlamışsın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
473
180
113
83
69
38
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

Sen epey vicdansız bir insansın!/\Ben vicdanlı yada vicdansız değilim.Ortasında yer aldığımı düşünüyorum

Mrt Özn

Sen oldukça vicdanlı bir insansın!

kedi-dili

Kusura bakma ama sen de pek vicdanlı sayılmazsın onedio