Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Uyumlu musun Yoksa Uyumsuz mu?

etiket Kişilik Testi: Uyumlu musun Yoksa Uyumsuz mu?

Bazı insanlar girdikleri her ortama ayak uydurabilirken bazıları da uyum sağlamakta çok zorlanıyor. Peki sen hangisisin_

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Bir arkadaşının doğum günü partisine katıldın ve tanıdığın pek fazla kişi yok. Genelde ne yaparsın?

4. Evleneceğin kişinin ailesine 'anne' ve 'baba' demek seni zorlar mı?

5. Imm... İş arkadaşlarınla genelde çok samimi olduğun oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize burcunu söyler misin?

7. Ne kadar şüpheci bir insan olduğunu 5 üzerinden puanlar mısın? ( 1= Hiç, 5 = Çok)

8. Son olarak, ilişkilerinde genelde konuşan mı yoksa dinleyen mi oluyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Uyumlu bir insansın!

www.kariyer.net

Sen her ortama ayak uydurabilen bir insansın. Sıcakkanlı ve konuşkan kişiliğin sayesinde insanlarla çok rahat iletişim kurabiliyorsun. Kendini çok rahat ifade edebiliyorsun. O yüzden uyum konusunda çok sıkıntı yaşamıyorsun. Girdiğin her ortamda insanlarla orta yolu bulabiliyorsun. Seninle kötü olmak çok zor olmalı. Yani senin sınırlarını zorlamalılar. Bu da çok nadir başına gelen şey. Her şeye çok çabuk sinirlenen bir insan değilsin. Tepkilerini kontrol edebiliyor, insanlarla arandaki problemi kolay bir şekilde çözebiliyorsun. Sana uyumsuz diyen bir insan varsa eminiz ki kendi uyumsuzluğundan kaynaklanıyordur. Bu yüzden sen %100 uyumlu bir insansın!

Uyumsuz bir insansın!

Sen öyle her ortama uyum sağlayan bir insan değilsin. Çünkü sağlamak istemiyorsun. Genelde soğuk bir yapın var ve insanlarla hemen kaynaşmak istemiyorsun. Gereksiz samimiyetten hiç hoşlanmıyorsun. Kendine has bir karakter özelliğin var. Buna uyum sağlayan seninle sağlamak istemeyen de kendi yoluna bakabilir. Sen hayatına bu bakış açısıyla yaklaşıyorsun. Kimse için kendini paralamıyorsun. Yönetilen değil yöneten taraf olmak istiyorsun. Bu da senin baskın bir karakter olduğunu gösteriyor. Seni tanıyan ve yakın olduğun insanlar genelde sana ayak uydurmaya çalışıyor. Tatlı sert bir karaktere sahipsin. Her zaman netsindir ve kararlarını değiştirmek için ikna edici şeyler olması gerekir. İşte bu yüzden sen uyumsuz bir insansın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
298
150
83
77
29
21
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın