Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Takıntılı mısın Yoksa Rahat mı?

etiket Kişilik Testi: Takıntılı mısın Yoksa Rahat mı?

Her şeyi takıntı haline getirenlerden misin yoksa dünyanın en rahat insanı mısın?

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Bir ortamda insanlardan çekindiğin için konuşamadığın zamanlar çok oluyor mu?

4. Dışarı çıkarken mutlaka en iyi halinle mi çıkmaya çalışırsın?

5. Imm... Erkek/Kız arkadaşının sosyal medya hesaplarını gizlice stalklar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize burcunu söyler misin?

7. Ne kadar kırılgan bir insan olduğunu sorsak? ( 1= Hiç, 5 = Çok)

8. Son olarak, ailene rahat bir şekilde başına gelenlerden bahsedebiliyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 takıntılı bir insansın!

Sen fazlasıyla her şeyi takıntılı hala getiren bir insansın. Bazen kendin bile bunların farkında olmuyorsun. İnsanların senin için söylediği veya düşündüğü her şey senin için önem taşıyor. Bundan dolayı sen de farkında olmadan onların düşüncelerine göre hayatını şekillendiriyorsun. İşte bundan dolayı içten içe aslında hiç mutlu hissetmiyorsun. Çünkü ne kendi kişiliğini yansıtabiliyor ne de kendini mutlu edecek şeyleri yapabiliyorsun. Sırf etrafındaki insanlara rezil olmamak için kendini çoğu şeyden kısıtlıyor. İçinden geldiğince yaşayamıyorsun. Bu hayat senin hayatın ve dilediğince yaşaman için çaba göstermelisin. İnsanların eline malzeme verdiğin anda her şey senin için daha kötü olur. Kimseye onların senin hakkındaki düşüncelerinin önemli olduğunu hissettirme. Bunu kullanmaya başlarlar ve en ufak bir söylemleri bile seni etkiler. Her söylenenlerin altında daha da fazla şey aramaya başlarsın. E doğal olarak, hayatı olduğu gibi yaşayamazsın. İçinden geleni yapmak isterken sürekli kendini sorgulamaya başlarsın. Bu istediğin kıyafet olsun, söyleyeceğin bir söz olsun fark etmez. Hep yanlış anlaşılacağım ya da komik duruma düşeceğim düşüncesi senin öz güvenini zedelemeye başlar. Hatta başlamış bile. Buna kesinlikle izin vermemelisin. Sen izin verdiğin sürece insanlar senin hakkında düşüncelere sahip olmalılar. Aslında bu tamamen senin elinde! Kendi sınırlarını çizmeli ve insanların senin hakkında yorum yapmalarına izin vermemelisin. He baktın hala yapıyorlar, onların söyledikleri umrunda olmamalı. Sen ne yaparsan yap insanlar konuşacaktır zaten. Bu takıntı seni zamana mahvedecektir. O yüzden kendine bu konuda yardımcı olmalısın.

Bazı zamanlar takıntılı bir insana dönüşüyorsun!

Her şeyi takıntı haline getiren insan olmasan da senin için önemli olan kişilerin söylediklerini kafaya takıyorsun. Tanımadığın veya değer vermediğin insanların ne söylediği senin için çok önemli değil. Fakat değer verdiğin kişilerin söylediği her şeyi takıntı haline getirebilecek kapasitedesin. Bazen çok rahat bir insan oluyorsun bazen de kendini takıntılarının içinde boğuşurken buluyorsun. Bu konuda kendi içinde çelişkiler yaşıyor. Sen etrafındaki insanların mutluluğu için elinden geleni yapan, kimseyi kırmamak için söylediklerini iki kere tartan bir insansın. Bundan sonra bırak insanlar ne derse desin. Çünkü bu saatten sonra insanların düşüncelerini değiştiremezsin. Bunları takıntılı hale getirmemelisin. Bazen en yakınımızdan bile zarar görüyoruz. Onun için hiçbir önem taşımazken kendine bu haksızlığı yapmamalısın. Yoksa gittikçe takıntılı ve mutsuz bir insana dönüşürsün. Mesela bazen o kadar çok kafaya takıyorsun ki resmen kendi kendini yıpratıyorsun. Her şeyi akışına bırakmalı ve sadece kendine odaklanmalısın. Sen istedikten ve düşündükten sonra kimin ne dediği umurunda olmamalı. Ne kadar çok takıntı yapmadığını düşünsen de içten içe bu sorunu yaşıyorsun. Bunu yaşamamak adına ya kendine odaklan, ne istiyorsan onu yap!

Ne takıntısı ya???

Sen dünyanın en rahat insanı olabilirsin. Etrafındaki insanların senin hakkında ne söylediği veya düşündüğü gram umurunda olmaz. Nasıl istiyorsan aynen o şekilde yaşıyorsun. Bu hayata bir kere geldiğinin farkındasın ve kimse için üzülmeye de değmeyeceğini çok iyi biliyorsun. Çünkü sen ne kadar dikkat edersen et insanlar konuşmaya devam edecek. Bu yüzden umursamaz ve vurdumduymaz bir insan olmayı tercih ediyorsun. Seni ne mutlu ediyorsa kendini orada buluyorsun. Sevmediğin insanların içinde bulunmaktan hoşlanmıyorsun ve bunu da belli ediyorsun. Aslında bakarsak, insanlar seni değil sen insanları yönetiyorsun. Onlar senin söylediklerini önemsiyor ve takıntı haine getiriyor olabilir. Kendine güveniyorsun ve kimse için kendini değiştirmeye kalkmıyorsun. İşte bu yüzden dünyanın en rahat ve öz güvenli insanı olabilirsin. Keşke herkes kendi sorunlarını olduğu gibi kabul etmiş, kendiyle barışık ve öz güvenli olabilse...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
529
106
82
55
49
32
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Bazı zamanlar takıntılı bir insana dönüşüyorsun!

Gizem Yenikler

%100 takıntılı bir insansın!

Karanlık ve Ben

%100 takıntılı bir insansın!

Pasif Kullanıcı

sen insan değilsin ki! sen cihatcı teröristin tekisin soysuz pç @karanlık!!