Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Ne Kadar Kırılgansın?

Kişilik Testi: Ne Kadar Kırılgansın?

Düşünmeden konuşulan şeyler veya düşünülmeden gösterilen davranışlar... Yaptığımı en küçük bir şey insanları kırmaya yetebilir. Peki sen ne kadar kırılgansın?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım bu ortamlardan hangisi seni rahatsız eder?

3. Söyle bakalım bu ortamlardan hangisi seni rahatsız eder?

4. Daha önce seni bir başkası için terk eden birini affedebilir misin?

5. Karşındaki kişinin seni rahatsız eden bir davranışı var. Bu durumda ne yaparsın?

5. Karşındaki kişinin seni rahatsız eden bir davranışı var. Bu durumda ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen en çok neye dikkat edersin?

7. Peki sevdiğin kişilerin gerçekten seni sevdiğine nasıl emin olabiliyorsun?

8. Hangisi tercih edersin?

9. Peki hangisi senin için önemli?

9. Peki hangisi senin için önemli?

10. Son olarak hayatında hangi insana yer yok?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kırıldığın şeyleri içinde yaşayacak kadar kırılgansın!

Sen kırıldığın şeyleri genellikle içinde yaşıyorsun. Bunun dışa vurulması ise çok kısa bir sürede gerçekleşiyor. Sessizleşir bir şeyleri gizlemeye çalışırsın ama bunu başaramazsın. Çünkü sen duygularını aslında çok yoğun yaşıyorsun. Sen kırıldığın şeyleri birine söylemekten çekinir önce içine atar daha sonra anlamalarını beklersin. Sen bunu yaparken de aslında suratından bir şeyleri belli edersin. Yani ne kadar gizleme çalışsan da senin davranışlarına kırıldığın yansıyor. Senin kırılganlığın çok yüksek boyutta. İnsanların söylediklerini, davranışlarını ve sana hissettirdiklerini çok ciddiye alıyorsun. Bu nedenle de en küçük bir değersizlik sana kendini kötü hissettiriyor. O kişiyi yanlış anlamış olsan da bu senin içini acıtıyor. Kırılgan biri olarak sana daha nazik ve hassas yaklaşılmalı. Bunu fark eden ve bilen herkes sana karşı biraz daha naif olurken, bilmeyen kişilerin düşüncesizliği seni daha da üzüyor. Sen her şeye karşı iyi yaklaşmaya çalışan ve insanların düşüncelerine önem veren birisin. Kimseye istemediğini bir şekilde yaklaşmadığın gibi neye alınıp, kırılacaklarını bilerek de yaklaşıyorsun. Sen herkese karşı bu kadar hassasken onların sana karşı umursamaz tavrı seni daha da kırıyor.

Sen kırıldığını belli etmeyecek kadar kırılgansın!

Sen kırıldığını belli etmeyen birisin. Sen her ne kadar her şey yolunda gibi davransan da aslında için büyük fırtınalar kopuyor. İçinden geçenleri belli edemediğin her an bu fırtınalar da büyüyor. Her üzüldüğünde her şey yolundaymış gibi davranıyorsun ama her şeyin yolunda olmadığını da bir tek sen biliyorsun. Ne yaşıyorsan kendi içinde yaşıyor ve her şeyi kendi içinde tutuyorsun. Bunu hiçbir şekilde karşı tarafa belli etmiyorsun. Seni kırmak kolay değil ama kırıldığını anlamak da kolay değil. Duygularını çok iyi gizleyen birisin. Senin duygularını gerçekten anlayabilmek için uzun yıllar seninle vakit geçiriyor olmak gerekiyor. Her ne kadar kırılmadığını söylesen veya seni kıran şeylere gülüp geçsen de aslında o kırgınlıklar içinde büyük yaralar açıyor. Sen bunları saklamayı tercih ederek en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun. Çünkü içine attığın her şey büyüyerek seni biraz daha acımasız biri yapıyor. Sen kırılsan da her şeyi yolunda gibi gösterebiliyorsun. Bu seni biraz duygusuz biri yapsa da kendi içinde ne yaşadığını kimse kolay kolay anlayamıyor. Sen kırgınlığını içinde tuttukça ve belli etmedikçe aslında kırgınlığının büyüklüğünü yansıtıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
35
18
17
11
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen kırıldığın şeyleri içinde yaşayacak kadar kırılgansın!

KumdanKum

Sen kırıldığını belli etmeyecek kadar kırılgansın! evet evet aynen öyle :))

Theo

Sen kırıldığını belli etmeyecek kadar kırılgansın,ne doğru söz..