Görüş Bildir
Haberler
Kişiliğinin En Güzel Yanı Ne?

etiket Kişiliğinin En Güzel Yanı Ne?

Seni sevmek için pek çok neden sayabiliriz ama bazı özelliklerin var ki kömürlerin arasında bir elmas gibi parlamana sebep oluyor. 

Testi çöz, bu özelliğin neymiş hep birlikte görelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Bir de yaşını söyle lütfen.

3. Günün birinde meşhur olsan, sence bu hangi sebeple olur?

4. Çocukluğunu geçirdiğin yerle ilgili hafızana yer eden şey ne?

5. Güne güzel başlamak için bunlardan hangisini tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer genç haline bir nasihat versen ona ne söylemek isterdin?

7. Şu an seni bir yere ışınlıyoruz, seç bakalım orası neresi?

8. Asla değişmemesini umduğun şey nedir?

9. Bunlardan hangisini yapabilmek hoşuna giderdi?

10. Ve son soru… Bunlardan hangisi seni daha çok korkutur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dürüstlüğün!

Sen tam bir dürüstlük timsalisin. Pembe bile olsa yalan söylemeye karşı olduğun için kimse senin sözlerinden zerre şüphe duymuyor. Acı da olsa gerçeği söylüyor ve çevrendeki insanlara garip bir güven duygusu aşılıyorsun. Akıl almak isteyen bir insan gönül rahatlığıyla kapını çalabilir çünkü ona duymak istediği şeyi değil, yapılması gerekeni söylersin. Bu yüzden herkesin senin gibi bir dostu olmalı hayatında...

Sadakatin!

Sen sevdiğin insanlara karşı öylesine sadıksın ki... Sana ihtiyaç duyan hiç kimseye sırt çevirmez, yeri geldiğinde tam bir kötü gün dostu olursun. Sevdiklerinin ihaneti seni bu hayatta en çok korkutan şey çünkü senin asla yapmayacağın bir şeyi sana zamanında yapanlar olmuş. Yine de insanlara güvenmekten hiç vazgeçmemişsin, bu da her babayiğidin harcı değildir bilesin.

Dost canlılığın!

Sen çevrendeki herkese karşı o kadar samimi ve o kadar içtensin ki tanıştığı andan itibaren seni sevmeyecek bir tane insan yoktur. Sıcakkanlı yapın sayesinde girdiğin her ortama anında adapte olabiliyorsun. En içine kapanık insan bile seni gördüğü zaman enerjine kapılıveriyor. Bu hayatta asla yalnız kalmayacak bir kişisin sen...

11. Pozitifliğin!

O kadar güzel bir enerjin var ki adeta çevrene ışık saçıyorsun. Hayatın önüne zaman zaman dolambaçlı yollar çıkaracağını biliyorsun ama bu seni dümdüz ilerlemekten alıkoymuyor. Kötü düşünmenin sana bir faydası olmayacak, bunu gayet iyi biliyorsun. Bu nedenle hayata daima gülen gözlerle bakıp anın tadını çıkarıyorsun. Keşke herkes senin gibi olsa!

Şefkatin!

Tertemiz bir yüreğin var, ihtiyacı olan herkese elinden geldiğince yardım etmek için çabalıyorsun. Başkaları senin sayende ne kadar mutlu oluyorsa senin günün de o kadar güzellikle doluyor. Kimseye sırt çevirmiyorsun, vefalı bir dost ve iyi bir sırdaşsın. Sevdiği herkesi şefkatle kucaklayan, anaç/babacan bir yapın var. Dünya senin gibi insanlar hatırına dönüyor bilesin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
385
208
80
44
21
18
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dolunay

kişiliği olmayan karaktersiz insanlar bu testi çözmesin

Çiğdem Pala

Dürüstlüğün. ☺

Irmak Belen

Dost canlılığın!