Görüş Bildir
Haberler
Kış Aylarında Partnerinizle Daha Sıcak Geceler Geçirmeniz İçin 10 Öneri

etiket Kış Aylarında Partnerinizle Daha Sıcak Geceler Geçirmeniz İçin 10 Öneri

nida
27.11.2021 - 22:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gecenizi renklendirmek ve ortamı ısıtmak çok kolay!

1. Hafta sonu kaçamağı yapın.

Günlük olarak veya hafta sonu için bir dağ evi kiralayın ve birlikte karlı havada güzel bir kaçamak yapmanın keyfini çıkarın! Baş başa geçireceğiniz bu zaman size iyi gelecektir.

2. Sıcak bir duş alın ya da küveti doldurun!

Birlikte alacağınız duş hem sizi hem de içinizi ısıtacaktır. Özellikle sıcak bir küvet güzel ve samimi bir akşam geçirmenize neden olacaktır...

3. Şöminenin başına geçin.

Şöminenin karşısında romantik bir akşam geçirebilirsiniz. Ateş hem havayı hem de ortamı ısıtacaktır.

4. Sıcak çikolata için.

Kış aylarının vazgeçilmez içeceğini partnerinizle birlikte deneyin. Sohbet ederek, film izleyerek her şekilde içebilirsiniz. Kokusu etrafı sarsın... Üstüne krema eklemeyi de unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Akşam yemeği hazırlayın.

Kış aylarında dışarı çıkması zor olsa da evde yapacağınız bir akşam yemeğiyle tatlı bir gece geçirebilirsiniz. Masanıza bir mum ya da çiçek koymak işe yarayabilir.

6. Kamp yapın.

Kampın genel olarak yazın yapıldığı düşünülse de kış kamplarını unutmamak gerek. Partnerinizle bu harika deneyimi mutlaka yaşayın ve sıcak tutan kamp eşyalarının yanı sıra birbirinize sarılmayı da unutmayın!

7. Birlikte yeni bir diziye başlayın.

Kış aylarında başlayacağınız yeni bir dizi eğlenceli zaman geçirmenize yardımcı olur. Bu dizileri sizi yükseltecek türden olmasına özen gösterin. Görsellik cinsellikte her zaman önemlidir!

8. Dans edin!

Dansın ne kadar seksi bir hal alabileceğini hepimiz biliyoruz. Bireysel bir gösteri hazırlayarak ya da kendinizi akışa bırakarak şehvetli bir dans akşamı yapabilirisiniz. Müziğin sesi açılsın!

9. Seks oyuncaklarını deneyin.

Yeni şeyler denemeye açık olun ve partnerinizle daha keyifli vakit geçirmek için kendinize oyuncaklar alın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. İç çamaşırlarınızı özenle seçin.

Kış ayları soğuk olsa da kıyafetlerin altından çıkacak hoş sürprizler partnerinizi baştan çıkaracaktır. Hava soğuk olsa da yatak odanız sıcak kalsın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
5
4
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın