Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda Keklik’in Annesi Firuzan Şifanur Gül Kimdir, Kaç Yaşında?

Kırmızı Oda Keklik’in Annesi Firuzan Şifanur Gül Kimdir, Kaç Yaşında?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' adlı kitabından uyarlanan Tv8 ekranlarında Onur Güvenatam'ın yapımcılığını ve Deniz Gürlek & Melek Seven'in senaryosunu üstlendiği 'Kırmızı Oda' dizisi adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir psikiyatristin hastalarının zihinlerindeki yolculuğunu anlatan dizi, ekrana geldiği ilk günden bu yana büyük bir seyirci kitlesine ulaştı. Dizideki Keklik'in (Ayta Sözeri) annesi Füruzan'a hayat veren Şifanur Gül'ün kim olduğuysa şimdiden merak konusu. İşte Şifanur Gül'e dair merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 51. bölümüyle seyirciyle buluşacak. Ancak gerek fragmanlar gerek 50. bölümde yaşananlar sebebiyle Keklik'in(Ayta Sözeri) annesi Füruzan'ı rolüne başarılı bir şekilde canlandıran Şifanur Gül merak konusu.

Kırmızı Oda Keklik'in Annesi Füruzan Kimdir?

Kırmızı Oda Keklik'in Annesi Füruzan Kimdir?

26 yaşındaki güzel oyuncu Şifanur Gül, İnstagram'ı aktif kullanan ünlüler arasında. Kendisine Kırmızı Oda'daki Füruzan rolü sonrasında ilginin arttığı da aşikâr. Şifanur Gül'ün İnstagram'da  45,6 bin takipçisi var.

Şifanur Gül Kimdir?

Şifanur Gül Kimdir?

1995 Ankara doğumlu olan Şifanur Gül, Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Anabilim Dalı mezunudur. Lise dönemindeyken oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

Tiyatro oyuncusu olarak çalışmakta iken Focus Film sahibi Nilgün Sağyaşar’ın dikkatini çekti. 2019’da ekranlara gelen Sevdim Seni Bir Kere dizisinde kadın başrol oyuncusu olup Eylül karakterini canlandırmıştır.

'Uyanış: Büyük Selçuklu, Camtavanlar, Kuş Uçuşu' dizilerinin ardından en son 'Kırmızı Oda' dizisinde Keklik'in annesi Füruzan rolünü canlandırmıştır.

Kırmızı Oda 51. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın