Görüş Bildir
Haberler
Kimlikleri Belli Oldu: İşte Osmangazi Üniversitesi'ndeki Saldırının Kurbanları

etiket Kimlikleri Belli Oldu: İşte Osmangazi Üniversitesi'ndeki Saldırının Kurbanları

Emre Ordu
05.04.2018 - 20:09 Son Güncelleme: 06.04.2018 - 08:46

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde bugün kanlı bir saldırı gerçekleşti. Eğitim fakültesinin sekreteri, dekan yardımcısı, bir öğretim görevlisi ve bir okutman, aynı üniversitede görevli öğretim üyesi Volkan Bayar'ın silahından çıkan kurşunlarla can verdi. Hayatını kaybeden isimlerin kimlikleri ve özgeçmişleri de belli oldu...

Saldırıya dair detayları haberimizden okuyabilirsiniz 👇

Saldırıda hayatını kaybeden isimler Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak oldu.

Mikail Yalçın

Mikail Yalçın

1985 yılında dünyaya gelen Mikail Yalçın, 2006-2011 yılları arasında matematik öğretmeni olarak görev yaptı. Yalçın 2011 yılından sonra kariyerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde devam etti. 2011-2016 yılları arasında araştırma görevlisi olarak görev yaptıktan sonra Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Fatih Özmutlu

Fatih Özmutlu

Eğitim Fakültesi Sekreteri Fatih Özmutlu, 1993 yılında Kırka Belediyesinde Tahakkuk Memuru olarak işe başladı. 1994 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na atandı. S.K.S. Daire Başkanlığında 2001 yılında görevde yükselme sınavları sonucunda şef kadrosuna atandı, 2003-2008 yılları arasında vekaleten Spor Şube Müdürlüğü, 2008-2010 yılları arası vekaleten Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ve 2010- 2011 yılları arasında vekaleten Kültür Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2011'de Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokuluna Yüksekokul Sekreteri olarak,2012'de de Eğitim Fakültesine Fakülte Sekreteri olarak atandı.

Yasir Armağan

Yasir Armağan

Yasir Armağan, 22 Temmuz 1983’te doğmuştur. Lisansını 19 Mayıs Üniversitesi'nde matematik öğretmenliği bölümünde yaptı. Yüksek lisansını ise Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde tamamladı ve yine doktorasını da aynı üniversitede yaptı. 

Pek çok dergide bilimsel makaleleri yayımlandı. Ortaokul Toplum Hizmeti Çalışmaları Programı ve Türkiye'de Okul Müdürü Olmak: Bir Anlam Arayışı projelerini üretti.

Serdar Çağlak

Serdar Çağlak

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğretim görevlisi Serdar Çağlak, lisans eğitimini Mersin Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü’nde tamamladı. Çağlak yüksek lisans eğitimini Florida State Üniversitesi’nde yaptı. Doktorasını da Florida State Üniversitesi’nde Eğitimde Ölçme Ve Değerlendirme üzerine yaptı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alp Eren A.kaya

Manyak bir orospu çocuğu yüzünden hayatlarından oldu adamlar üzüldüm Allah rahmet eylesin.

Altuğ

Öldü gitti demek çok zor ya sadece azıcık düşünmeyle anlayabiliyorsunuz. Gitti o insanlar artık yok,hiç bir zaman gelmeyecekler geride üzüntüler içinde yakın... Devamını Gör

colombian

noluyor amk yerinde yaaaa lan noluyo ülkeye amk yaaa