Görüş Bildir
Haberler
Kilo Verdiği İçin İş Bulamıyordu: Survivor'a Katılacağı Ortaya Çıkan Ümit Erdim'in Değişimini İnceliyoruz

Kilo Verdiği İçin İş Bulamıyordu: Survivor'a Katılacağı Ortaya Çıkan Ümit Erdim'in Değişimini İnceliyoruz

01.01.2023 - 09:47

Merakla beklenen ve başlamasına sayılı haftalar kalan Survivor 2023 kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Alper Rende, Elanur Pat, Chaby Han, Halil İbrahim Göker, Kürşat Juan ve Buse Plan'ın yarışmaya katılacağı açıklanmıştı. Yapılan son açıklamayla Ümit Erdim'in de Survivor 2023 kadrosunda olacağı duyuruldu. Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Arif karakteriyle tanıdığımız ve o günden bugüne fazlasıyla değişen ünlü oyuncunun inanılmaz değişimini sizler için araştırdık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ümit Erdim, tiyatronun mutfağında pişen isimlerden.

Ümit Erdim, tiyatronun mutfağında pişen isimlerden.

15 Haziran 1985'de Kocaeli'nde dünyaya gelen Ümit Erdim, başarılı bir eğitim öğretim hayatı geçirdi. İş hayatına erken atılan ünlü oyuncu, tiyatrodan çok keyif alıyordu ve aktör olmak istiyordu. 1998-2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda çalışmaya başlayarak oyunculuk sektörüne ilk adımlarını attı. Kariyerinin ilerleyen dönemlerinde onu şöhret basamaklarının beklediğinden habersizdi.

Hayat Bilgisi ile yıldızı parladı.

Hayat Bilgisi ile yıldızı parladı.

Şehir Tiyatroları'nda göstermiş olduğu performanstan memnun kalan Ümit Erdim, sektörde ilerlemesi gerektiğini düşünüyordu. Böylece 1997 senesinde 'Böyle mi Olacaktı' isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almaya başladı. Dizideki becerisi, onun daha daha uzun süre ekranda kaldığı ve üstlendiği rollerin daha ön planda olduğu dizilerde yer almasını sağladı. Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerde rol alarak oyunculuk kariyerinde yükselmeye devam etti. Akıllarda en çok Hayat Bilgisi'nin Arif'i olarak kaldı. Yapımda lise öğrencisini canlandıran ve o dönem kilolarıyla çok konuşulan ünlü oyuncunun dönüm noktasının Hayat Bilgisi olduğunu söyleyebiliriz.

Benzemez Kimse Sana programında ve Can Dostum yarışmasında yer aldı.

Benzemez Kimse Sana programında ve Can Dostum yarışmasında yer aldı.

Oynadığı dizilerle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu, bu süreçte birçok yapımcıdan teklif aldı. Tam bir hayvan dostu olan Erdim, 'Can Dostum' adlı köpek eğitim yarışmasına katıldı ve birincilik elde etti. Bunun ardından 2015 yılında o döneme damga vuran yapımlardan 'Benzemez Kimse Sana' programında jüri üyeliği yaptı. Canlandırdığı karakterler ile izleyicilerden tam not aldı.

Bir gün aşk onun da kapısını çaldı.

Bir gün aşk onun da kapısını çaldı.

Kafasını işten kaldırmadığı dönemde aşık olabileceğini nereden bilebilirdi ki? 2015'te Seda Çınar'la tanıştığında hayatı yeni bir anlam kazandı. Romantik flört sürecinin ardından sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak sevgilisine 'Ben olsam benimle evlenirdim.' şeklinde bir gönderme yaptı. Sevgilisinin cevabı ise 'Ben olsam 'Evet.' derdim.' şeklinde oldu. Bu gelişmenin üzerine dünyaevine girme kararı aldılar. Birçok ünlünün katıldığı muhteşem bir düğünle bir ömür boyu sürecek mutluluğa evet, dediler.

Fazla kilolarıyla vedalaştı.

Fazla kilolarıyla vedalaştı.

Fazla kilolarından dolayı sağlık sorunları yaşamaya başlayan ünlü oyuncu, ani bir kararla tüp mide ameliyatı oldu ve geçirdiği başarılı operasyon sonucunda sağlığına kavuştu. Ameliyat öncesi 142 kilo olan Ümit Erdim, 73 kilo vererek 69 kiloya düştü. Ameliyatın ardından yeni hâlini hayranlarıyla paylaşan oyuncu, sosyal medya platformlarında paylaştığı fotoğraflarıyla şok etkisi yarattı. Erdim'im çok fazla kilo verdiğini düşünen ve bu durumdan endişe duyan binlerce hayranı Erdim'e mesaj attı. 'Çok zayıflamışsın, eski hâline dön. Böyle iş bulamazsın.' diyen bile oldu! Erdim ise bu yoruma şu şekilde yanıt verdi: 'Katılıyorum. Zaten iş bulamadım, zorluk çekiyorum ama bu yüzden de eski hâlime dönmek istemiyorum. Üzgünüm.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü oyuncu pilot oldu: "Yolcularım çok heyecanlıydı."

Ünlü oyuncu pilot oldu: "Yolcularım çok heyecanlıydı."

Yeri geldiğinde oyunculuk yeri geldiğinde jüri üyeliği yapan, hatta yarışmalara katılıp birinci olan Ümit Erdim; deneyimlerine bir yenisini daha eklemek için pilotluk dersleri aldı. Aldığı eğitimin ardından pilot olmaya hak kazanan oyuncunun ilk yolcuları, geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti ile Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran oldu. Heyecanını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Erdim, 'Bugün misafirlerim benim gibi çok heyecanlıydı. Göcek ve Fethiye sahillerine uçuş gerçekleştirdik. Bana eşlik ettikleri için onlara teşekkür ederim.' dedi.

Yolcular da bu yolculuğu çok sevdi.

Yolcular da bu yolculuğu çok sevdi.

Ümit Erdim'in kaptanlığında gerçekleşen uçuş sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Yolcuları olmaktan mutluluk duyan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti uçaktan keyifli şekilde ayrıldı. Şarkıcı Oğuzhan Koç, yakın arkadaşının pilotluğunu takdir ettiğini şu sözlerle anlattı: 'Ümit Erdim ile uçuş keyfi muazzamdı, hep böyle güzel yolculuklarımız olsun. Demet adına ve kendi adıma teşekkür ediyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Faruk Naçar

Sırf 'şişman karakteri' oynayacak diye de kilo alacak hali yok ya... Sağlık bu. Düzenli spor ile bir tık kas yapabilir ama..

s p ş

fazla agresif geliyor bana