Görüş Bildir
Haberler
Defne Samyeli ile "Aldatmak" Dizisinde Başrolü Paylaşacak Aras Aydın'ın Kariyer Yolculuğunu İnceliyoruz

Defne Samyeli ile "Aldatmak" Dizisinde Başrolü Paylaşacak Aras Aydın'ın Kariyer Yolculuğunu İnceliyoruz

17.12.2022 - 06:52

N'olur Ayrılalım, Masum Değiliz ve İkimizin Sırrı dizileriyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Aras Aydın; Defne Samyeli'nin de yer aldığı yeni projesiyle hayranlarını çok sevindirdi. Yakışıklı oyuncunun yardımcı oyunculuktan başrole uzanan oyunculuk kariyerini ele aldık. Aras Aydın hakkında ilk defa duyacağınız bazı bilgiler eminiz sizi çok şaşırtacak! İşte, yakışıklı oyuncunun hayatına dair her şey...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Aras Aydın'ı yakından tanıyalım.

Önce Aras Aydın'ı yakından tanıyalım.

4 Ocak 1989 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelen Aras Aydın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Oyunculuğun yanı sıra müzik konusunda da çok yetenekli olan Aras Aydın; gitar, piyano ve davul çalabiliyor. Yakışıklı oyuncu yer aldığı projelerde şarkı da seslendirdi ve sesiyle dinleyenleri mest etti.

Rol aldığı yapımlarla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Rol aldığı yapımlarla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Öğretmen Kemal dizisi ile ilk kez kamera karşısına geçen Aras Aydın, dizide yardımcı oyuncu olarak rol aldı. Şefkat Tepe, Sefirin Kızı dizilerine konuk oyuncu; Saklı Kalan, Kiraz Mevsimi, İnadına Aşk, Şeref Sözü dizilerinde de yardımcı oyuncu olarak yer aldı. N'olur Ayrılalım dizisi ile ilk kez başrolde gördüğümüz yakışıklı oyuncu; daha sonra Altınsoylar, Masum Değiliz, Canevim ve İkimizin Yerine dizilerinin başrol oyuncusu oldu. Dijitalde yayınlanan Kaçış dizisi ile büyük başarı elde etti. Oğlan Bizim Kız Bizim ve İnsanlar İkiye Ayrılır filmleri ile sinema dünyasına adım attı. Son olarak Defne Samyeli ile Aldatmak dizisinde sevenleriyle buluşacak yakışıklı oyuncunun hayat vereceği karakterse şimdiden merak konusu.

Aradığı aşkı Melis Birkan'da buldu.

Aradığı aşkı Melis Birkan'da buldu.

Lise aşkıyla uzun yıllar birliktelik yaşayan oyuncu, ilişkisini sessiz sedasız noktaladı. Bir dönem Altınsoylar dizisinde başrolü paylaştığı Ayça Ayşin Turan ile anıldı. Son olarak üç yıldır hayatında olan Melis Birkan ile evlendi. Güzel oyuncuyu ilk defa Moda Sahnesi'nde gören Aras Aydın, oyun boyunca gözlerini Melis Birkan'dan alamamış. Yakışıklı oyuncu eşine olan aşkını şu sözleriyle dile getirdi: 'Kalbim kıpır kıpır, gözlerim dolu dolu oluyor bu fotoğraftaki kadına bakınca. 3 sene ne çabuk geçti! Sen hep gül, ben de bir deprem çantası hazırlayayım. Seni çok seviyorum ve bu dünyadaki en büyük hayranınım.'

Şiir tutkusu onu oyunculuğa yönlendirmiş.

Şiir tutkusu onu oyunculuğa yönlendirmiş.

Babasının şiir ve deneme kitaplarını geceleri gizli gizli okuyan yakışıklı oyuncu, şiirleri okumakla kalmayıp onları yaşadığını fark etmiş. Daha sonra şiir yazmaya başlayan Aras Aydın meslek olarak şairliği hiç aklından geçirmemiş. Oyunculuğun daha iyi bir tercih olacağını düşündüğünden için oyunculuğa yönelmeye karar vermiş.

Deneme çekiminde yaptığı hareketten ötürü kendine olan güveni sarsılmış.

Deneme çekiminde yaptığı hareketten ötürü kendine olan güveni sarsılmış.

Kiraz Mevsimi dizisinde hayat verdiği Emre karakteri için görüşmeye giden yakışıklı oyuncunun deneme çekiminde yaşadığı olay, bir an öz güvenini sarsmış. Başvurduğu rol gereği birine çıkışması gerekiyormuş ve bunun için yönetmeni seçmiş. 'Ne yapıyorsun sen?' dedikten sonra yönetmen odadan çıkınca pişman olmuş. Ancak yönetmen sergilediği performansı beğenince Aras Aydın da diziye dâhil olmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Çirkin olmaktan korkmuyorum."

"Çirkin olmaktan korkmuyorum."

Ekranda görselin önemli olduğunu belirten yakışıklı oyuncu, bir süre sonra oyuncuların daha çok yaptığı işle anıldığını ifade etti. Ekran karşısında çirkin görünmekten korkmadığını söyleyen yakışıklı oyuncu, rolü neyi gerektirirse onu yapacağını çünkü hocalarının böyle öğrettiğini dile getirdi.

Aras Aydın oyuncu olmasaymış müzisyen olurmuş.

Aras Aydın oyuncu olmasaymış müzisyen olurmuş.

Çocukluk yıllarından beri müziğe ilgisi olduğunu söyleyen yakışıklı oyuncu oyuncu olmasa müzisyen olurmuş. Çocukluğundan beri enstrüman çalan başarılı oyucu, single çıkarmak istiyor. Yıllardır bir köşede sabırla bekleyen şarkılarının olduğunu söyleyen Aras Aydın, şarkılarına oldukça güveniyor ve beğenileceğini düşünüyor.

Hayalindeki rolden bahsetti.

Hayalindeki rolden bahsetti.

Canlandırmayı çok istediği rolden bahseden Aras Aydın, farkındalık yaratan karakterleri canlandırmak istiyormuş. Bir seri katile ya da engelli bir karaktere hayat vermeyi çok istiyor. Kusurların insanı olgunlaştırdığını düşünüyor.

"En iyi yalan söyleyen kazanır."

"En iyi yalan söyleyen kazanır."

Jön kavramı hakkında ne düşündüğünü belirten Aras Aydın, her zaman kendine daha fazla ne katabileceğini düşünerek hareket ediyormuş. Jön unvanı kimine göre kaslı ve uzun boylu biriyken kimine göre başrol oyuncusuna verilen addan ibaret olduğu hâlde onun için bu kavram, çok daha farklı bir anlam taşıyor. Ona göre, kendini geliştirmeyi hedef edinen ve ekran başında onu izleyenleri ikna edip en iyi şekilde yalan söyleyen oyuncu jön olabilir. İşlerinin ustaca yalan söylemek olduğunu düşünen başarılı oyuncu, iyi yalan söylüyorsa ve seyirciyi inandırabiliyorsa bulunduğu projenin ses getireceğini düşünüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın