Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'nun Aracına Taşlı Saldırı!

etiket Kılıçdaroğlu'nun Aracına Taşlı Saldırı!

Emre Ordu
09.05.2023 - 20:36 Son Güncelleme: 09.05.2023 - 21:14

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aracına Sakarya’da taşlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştiren 15 yaşındaki çocuk gözaltına alındı. Kılıçdaroğlu'nun şikayetçi olmadığı çocuk serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

T24''ten Eray Görgülü'nün haberine göre, Millet İttifakı bugün Sakarya'da miting düzenledi. Mitingin ardından Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu seçim otobüsüne bir kişi tarafından taşlı saldırı gerçekleştirildi.

Kılıçdaroğlu, Sakarya’daki miting alanından ayrıldığı sırada, alan çıkışında bulunun bir kişi otobüse taş fırlattı. Otobüsün camı kırılırken saldırgan yakalandı. Kılıçdaroğlu’nun otobüsü daha sonra miting alanından ayrıldı.

Kılıçdaroğlu şikayetçi olmadı

Kılıçdaroğlu şikayetçi olmadı

Sakarya'da seçim otobüsüne taş atan 15 yaşındaki çocuk gözaltına alındı. Kılıçdaroğlu'nun şikayetçi olmadığı çocuk daha sonra serbest bırakıldı.

İmamoğlu Erzurum'da taşlı saldırıya uğramıştı

İmamoğlu Erzurum'da taşlı saldırıya uğramıştı
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, pazar günü Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğramıştı. 

İmamoğlu konuştuğu sırada bir grup otobüse taş atmış, aralarında çocukların da olduğu çok sayıda vatandaş yaralanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
337
70
31
21
16
15
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kardelen Toprak

seçim ikinci tura kalırsa bunların iki katı olacak o zaman Sinan oğan la muharrem ince nasıl insan içinr çıkacak merak ediyorum

DeDe

Ogan ve ince akp ye çalışan iki eküri amaçları zaten seçimi 2. tura bırakmak karşılığında tayyipden cumhurbaşkanı yardımcılığı kapmak... pazarlık bu ama sonu... Devamını Gör

Menekşe Yılmaz

Sizin gibileriyle aynı havayı soluduğum için yaşamaktan soğudum ya yeter artık iyilik güzellik olsun yeter!!!

Heisenberg

O saldırıyı 15 yaşındaki çocuk yapmadı. O saldırıyı, "Zaten yaşın küçük ceza almazsın. Alsan bile fazla yatmazsın. Hem ben sana içeride bakarım" diyerek çocu... Devamını Gör