Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Ne Oldu Senin Rabia'na?

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Ne Oldu Senin Rabia'na?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliahtı ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi: 'Ne oldu senin Rabia'na?'

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Ankara'da Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. 

CHP lideri, 'BAE Veliaht Prensi geldi, hazır ola geçtin Erdoğan. Ne oldu senin rabiana, ihvanına? Hep söylüyorum; Saray'ın her şeyi yalan dolan, her şeyi boş algılardır. Ucunda para varsa anında satarlar davalarını. Hakiki Müslümanların Saray'ın yanında yeri yoktur' ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Arap Baharı ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bozulan Türkiye ile BAE ilişkilerindeki buzlar son dönemde erimeye başlamıştı. 

Dün de BEA Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Ankara'ya gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşmenin ardından doğrudan yatırımları kapsayan bir dizi anlaşma imzalandı. BEA'nin Türkiye yatırımları için 10 milyar dolarlık bir bütçe ayırdığı açıklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
10
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
White Troll

Kılıçdaroğlu yine sağır duymaz uydurur moduna girmiş biz hiçbir zaman "rabia" demedik "yarabbi ya" dedik sen onu öyle anlamışsın