Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Kanal İstanbul İhalesini Alan Olursa Ağır Bedeller Ödeyecek'

Kılıçdaroğlu: 'Kanal İstanbul İhalesini Alan Olursa Ağır Bedeller Ödeyecek'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul ile ilgili, 'Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Eğer alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), karbon nötr ve iklim dayanıklı bir dünya kenti olma hedefini kamuoyu ile paylaştı. İBB’nin iklim kriziyle mücadele yol haritası İstanbul İklim Vizyonu ve Revize İklim Eylem Planı'nı, Müze Gazhane’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı.

'Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak'

'Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak'

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, Kanal İstanbul projesiyle ilgili 'Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Alan olursa çok ağır bedeller ödeyecek. İster içeriden, ister dışarıdan, bu coğrafyaya ihanet etmek üzere açılan ihaleyi birisi alıyorsa ve iklim krizinin bu kadar yaygın olarak konuşulduğu dünyada siz hâlâ İstanbul'a ihanet etmeye devam edecekseniz ve bunun ihalesi açılacaksa ihaleye giren ağır bedeller ödeyecektir. Bunu herkesin bilmesini istiyorum' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
14
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Bizden o parayı söke söke alırlarmış yalnız. Ülkesini pazarlamakla mükellef olan vatansever şahsım öyle diyordu çünkü.

bbwear

nasıl bir bedel mesela? bişey söylüyorsun ama kendin inanıyormusun acaba?

Ilyasbabaa

Sende istifa etsen..koltugu genclere biraksan ne guzel olur..chp %50 oy alir..sayende 4 secim kaybetti..%25 ustune cikamayan bir parti halinr geldi..muhalefe... Devamını Gör