Görüş Bildir
Haberler
Kendine Bir Ünlü Takımı Kur, Ne Kadar Elit Olduğunu Söyleyelim!

etiket Kendine Bir Ünlü Takımı Kur, Ne Kadar Elit Olduğunu Söyleyelim!

Takımına 7 tane ünlüyü seç, ne kadar elit olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

7. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Elitliğin kitabını yazmışsın!

Elitliğin kitabını yazmışsın!

Verdiğin cevaplara göre elitliğin kitabı senin ellerinde yazılmış. Rafine zevklerin var. Her şeyin en iyisini beğenmeye çalışıyorsun. Hataya asla tahammülün yok. Yediğin, içtiğin, izlediğin her şey mükemmele yakın olmalı. Hayatın her alanına dair kuralların var. Asla onlardan taviz vermiyorsun!  Hem çok geziyorsun hem de çok biliyorsun. Seni görüp de iç geçirmeyen, sana özenmeyen yok gibi bir şey. Zevklerin gerçekten ama gerçekten cezbedici. Herkes yanında senin gibi zevkli biri olsun ister. Hastasıyız!

Elitlik ruhuna işlemiş!

Elitlik ruhuna işlemiş!

Verdiğin cevaplara göre elitlik senin ruhuna işlemiş! Duruşun konuşman her şeyin bir numarasın! Beğenilerin en üst düzeyde. Senin kraliyet ailesi soyundan gelmiş olmandan şüphe ediyoruz. Büyük büyük dedelerin saraylarda sultan, kalelerde prens olabilir. Bu elitliğin başka açıklaması yok! Seni kesinlikle kraliyet ailesinin bir mensubu gibi yetiştirmişler. Öyle olmasa bile kesin olan bir şey var o da ailenin elitliği sana geçmiş. Seni yetiştirirken o kadar dikkatli davranmışlar her şeyi o kadar güzel öğretmişler ki bu hayatının her alanına yansımış. E böyle bir aile olunca iyi eğitim de almışsın. Senin gibi insanlar var olduğu için çok şanslıyız.

Doğuştan elitsin!

Doğuştan elitsin!

Verdiğin cevaplara göre sen doğuştan elitsin! Yani sonradan olma değilsin. Elit doğmuşsun elit yaşıyorsun. Sen o kadar elit bir insansın ki her tarafından elitlik fışkırıyor. Paçalarından akan elitliği insanlar yerden alıp ellerine yüzlerine sürüyor ki onlara da biraz elitlik bulaşsın. Haliyle insanların özendiği hayatları yaşamakla meşgulsün. Kendine dikkat etmelisin. Üzerinde kem gözler var. Sana çok kolay nazar değer! Sen gerçek bir elit olarak bu tavrında ödün verme ve onları kaale almamaya devam et. Bırak ÇEKEMEYENLER KISKANANLAR ÇATLASIN!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
578
285
185
72
32
16
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
artuditu

Mk kimi seçersen seç elit oluyorsun zaten. Koy oraya Nihatı, Rasim'i falan bak bakalım elit olunuyor mu :D

Ahmet Attonu

Elitliğin kitabını yazmışsın!

Mihriban Özdemir

wow doğuştan elitmişim