Görüş Bildir
Haberler
Kendi Çikolatanı Hazırla, Ne Kadar Bencil Olduğunu Söyleyelim!

etiket Kendi Çikolatanı Hazırla, Ne Kadar Bencil Olduğunu Söyleyelim!

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Öncelikle çikolatan nasıl olsun?

4. Çikolatanın içi nasıl olsun?

5. İçindeki krema neli olsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kuruyemişlerden hangisinden olsun içinde?

7. Son olarak senin çikolatan bunlardan hangisine daha fazla benzemiştir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dünyanın en bencil insanısın!

Bencillik nedir? Nasıl yapılır? İşte bütün bunların cevabı sende toplanmış durumda. Küçükken de içinde az biraz bencillik varmış ama büyünce bu hayat başka türlü olmaz deyip bencil olmaya karar vermişsin.Paylaşmayı sevmiyorsun. Çünkü kendi halinde her şeye yetebilecek kadar güçlüsün. Bu kararı vermeni sağlayan da çevrendeki kötü insanlar, onlarla ne kadar çok şey paylaştıysan bu güne kadar seni ya kırmışlar ya kullanmışlar. Sende insansın sonuçta bi yerde sabrın taşmış 'eeh yeter artık' demişsin. Çevrendeki az ve öz dostunun olması da buna bir cevap sanki. Neyse sen çevrendekilere bencil değil kalan herkese bencil olmaya devam et belli ki bir bildiğin var.

Bencillik seviyen: Uzay!

Bencillik senin için bir felsefe. Yani sen gıcıklık için bencil değilsin hayatı bencil yaşamayı seviyorsun. Kimse için değil her şeyi kendin için yapmak tam anlamıyla senin hayat tarzın. Aslında en mantıklı olan seninki çünkü bu hayatta kendin dışında başka bir şeye bağlı yaşadığında istediklerine ve hedeflerine asla zamanında ulaşamıyorsun. Bu nedenle sana hem kararlı hem de fazlasıyla başarılısın. Hedeflerine her şekilde ulaşıyorsun kafana koyduğun şeyi yapmaman için hiç bir neden yok böyle devam!

Bencilliğin kralısın!

Bencillik hakkında çoğu şeyi biliyorsun ama biraz sinsisin bu konuda. Bencilliğini insanlardan saklıyorsun ve tam yerinde kullanıyorsun. Dışardan bakıldığında fazlasıyla iyi kalpli ve sevecen birisin. Hatta kolay kolay sinirlendiğini kızdığını gören yok diyebiliriz ama işte o içindeki sinsi bencil yok mu o her şeyin cevabını veriyor. Sana yapılan haksızlığa, kötü davranışa o bencil tarafınla cevap veriyorsun. Çevrendeki birinin sana yaptığı hiçbir davranışı unutmuyorsun. Anında karşılık vermesen de yeri ve zamanı gelince içindeki bencil canavar ortaya çıkıyor ve karşılığını kat be kat veriyor. Ne diyelim senden korkulur.

Sen bencillik nedir bilmeyen bir meleksin!

Bencillik sana hiç uğramamış sanki. Sen tıpkı bir melek gibi bencillikten uzakta perili bir ormanda büyümüş gibisin. Kimseye kıyamıyor, herkese yardım elini uzatıyorsun. Birinin bir sıkıntısı olduğunda direk sana koşuyor. Ağlanacak omuz da sevinci paylaşılacak insan da sensin. Ne güzel bu kadar çok sevenin var. Böylesine melek kalpli bir insan olup bu kötü dünyadan sıyrılabilmek zor iş ama sen bunu başarmışsın. Çevrendekiler ne dese az hiç kendini küçümseme senin gibisi az bulunur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
495
281
179
128
99
48
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgi Akturk

Sen bencillik nedir bilmeyen bir meleksin! 😊😄

Isi Nuriyev

bencilliyin kralisin;;;] vay bee

Mrt Özn

Bencillik seviyen: Uzay!

Defne Uçar

Yemişim falcılarını astrologlarını be, siz Onedio gibi yaptığımız çikolataya göre ne kadar bencil olduğumuzu çözebilir miydiniz hadi falcılar bunu da açıklay... Devamını Gör