Görüş Bildir
Haberler
Kastamonu ve Giresun'da 23 Aralık Bugün Okullar Tatil mi? Kastamonu ve Giresun’da Okullar Tatil mi Edildi?

Kastamonu ve Giresun'da 23 Aralık Bugün Okullar Tatil mi? Kastamonu ve Giresun’da Okullar Tatil mi Edildi?

Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu ve kar yağışı uyarısı peş peşe gelirken Kastamonu ve Giresun'da okullar tatil mi merak ediliyor. Valilikler tarafından bildirilen kararlara göre geçtiğimiz gün; yoğun kar yağışı nedeniyle Sinop, Zonguldak, Rize'nin bazı ilçelerinde eğitime ara verildi. Valilik veya MEB'ten Kastamonu ve Giresun'da okulların tatil edildiğine ilişkin bilgi araştırılırken detaylar geldi. Peki Kastamonu ve Giresun'da okullar tatil mi? 23 Aralık Kastamonu ve Giresun'da okullar tatil mi? Valilik açıkladı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Son dakika haberine göre pek çok ilde görülen yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi. Çok sayıda öğrenci ve veli '23 Aralık Perşembe günü okullar tatil mi?' sorusunun yanıtını ararken Valiliklerden peş peşe açıklamalar geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Kar yağışı sebebiyle pek çok ilde okullar tatil ediliyor. Kastamonu ve Giresun'da okullar tatil mi sorusuna ilçede etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle yanıt arıyor. Kent merkezi ve ilçelerinde dün akşamdan itibaren devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken ilgili kurumdan gelecek son dakika açıklaması bekleniyordu. Karadeniz Bölgesi'nde yer alan ilimizde eğitim gören öğrenciler ise bugünkü durumu merak ediyor. Peki Kastamonu ve Giresun'da okullar tatil mi? Bugün 23 Aralık Kastamonu ve Giresun'da okullar tatil mi, hangi ilçelerde tatil?

Kastamonu'da 23 Aralık Bugün Okullar Tatil mi?

Kastamonu'da 23 Aralık Bugün Okullar Tatil mi?

Kastamonu'nun Bozkurt ve Şenpazar ilçelerinde eğitime kar engeli

Kastamonu'nun Bozkurt ve Şenpazar ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

Kentin özellikle sahil ilçelerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Bozkurt ilçesinde eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.

Şenpazar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada ise yoğun kar yağışı nedeniyle ilçedeki ilk ve ortaokullarda yüz yüze eğitime 23 Aralık Perşembe günü ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, engelli ve hamile personelin de izinli sayılmasına karar verildiği kaydedildi.

Küre, Abana ve Çatalzeytin ilçelerinde de okullarda eğitime ara verilmesi kararlaştırılmıştı.

Giresun'da Okullar Tatil mi?

Giresun'da Okullar Tatil mi?

İlçe kaymakamlıklarından yapılan açıklamaya göre, etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarından dolayı öğrencilerin sağlığı ve okula ulaşımda yaşanabilecek aksaklıkları önlemek amacıyla 23 Aralık Perşembe ilçe merkezinde taşımalı eğitim kapsamındakiler ile köy okullarında eğitim öğretime ara verilecek.

İlçe merkezlerindeki okullarda taşımalı sisteme dahil olmayan öğrenciler ise eğitim öğretime devam edecek. Öte yandan, Keşap ilçesinde kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personel de yarın izinli sayılacak.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın