Görüş Bildir
Haberler
Karşı Cinsin Seni İlk Gördüğünde Verdiği Tepkiyi Söylüyoruz!

etiket Karşı Cinsin Seni İlk Gördüğünde Verdiği Tepkiyi Söylüyoruz!

Begüm
16.11.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakalım karşı cins seni görür görmez ne diyor?

1. Öncelikle cinsiyetini seç bakalım!

2. Seni anlatan, ifade eden rengi seçer misin?

3. Peki ilk görüşte aşka inanıyor musun?

4. Peki kalabalık bir arkadaş grubuna mı sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. İlk defa tanıştığın birine nasıl davranırsın?

6. Barda uzun süredir biriyle kesişiyorsun... İlk adımı sen mi atarsın?

7. Kendinde en çok beğendiğin yerin neresi?

8. Peki tarzını nasıl tanımlarsın?

9. İnsanların söyledikleri davranışlarını etkiler mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Gerçek mi bu? Çok seksi!''

Sen karşındaki kişiyi ilk görüşte deli gibi etkiliyorsun, gerçek olduğuna bile inanmakta güçlük çekiyorlar. Senin kendine has tarzın ile herkes büyüleniyor. Bu özgüveninin ve seksiliğin herkesin başını döndürüyor, kabul edelim. İlk görüşte aşk seninle oluyor. Ama seninle konuşmaya belki de ilk adımı atmaya zaman zaman çekiniyorlar çünkü onları reddeceğini düşünüyorlar. Sen gerçekten çok iyisin, herkesi etkilemeden duramıyorsun!

''Aman tanrım, çok havalı!''

Senin bu herkese karşı olan soğuk tavrın herkesi kendine hayran bırakıyor bizden söylemesi. Herkes senin çok cool ve havalı olduğunu düşünüyor ve seninle tanışmak için can atıyor. Herkese karşı mesafelisin hatta zaman zaman aşırı soğuk ve uyuz olabiliyorsun ama seni de sen yapan tam olarak bu. Bir ortama girdiğinde herkes dönüp sana bakıyor. Bu tarzını sakın bozma!

''Ne şirin yaaa!''

Evet senin sihrin bu şirinliğin! Karşındaki kişi seni görür görmez ne kadar şirin ve cana yakın olduğunu düşünüyor. Ki buna da düşüyor! Rengarenk giyim tarzın, cana yakınlığın ve çevrendeki insanların seni bu denli sevişi herkesi kendine hayran ediyor. Esprili yanın ve hemen herkesle kaynaşman da cabası. Şirinliğin ile herkesi kendine aşık edebilirsin.

''Nasıl tavlarım?''

Evet seni görür görmez hemen seni tavlamayı düşünüyorlar. Sendeki bu tarz ve hava karşıdaki kişiyi hemen büyülüyor. Seninle ciddi ilişki düşündüklerini de söyleyelim. Sen herkesin o uzun süredir aradığı mükemmel kişisin. Kabul edelim entellektüel görüntün de herkesi büyülüyor. Doğal olarak herkes ilk hamleyi yapmak için sabırsızlanıyor. Seninle hemen bir şeyler yaşamak istiyorlar. Ee bir de o mükemmel tarz ve moda anlayışın. Sen ne giysen yakışıyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
68
52
16
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın