Görüş Bildir
Haberler
Karnı Saklama Yöntemleri

etiket Karnı Saklama Yöntemleri

Melda Köksal
17.04.2014 - 11:06 Son Güncelleme: 17.04.2014 - 12:59

Giydiğiniz tüm kıyafetlerde ortaya çıkmış olan karın sizi rahatsız ediyorsa, birkaç giyim hilesiyle karnınızı gizleyebilirsiniz. Dahası şık da görünmek elinizde. İşte size, karnınızı kamufle edecek ipuçları.

Korse kullanmak, eski bir yöntem olabilir lakin işe yaradığı da bir gerçek. Bilhassa özel gün ve gecelerde giyeceğiniz abiye elbiselerde karnınızın görünüp görünmediği kontrol etmek istemiyorsanız bir korse edinerek geçici de olda daha fit bir görünmeniz mümkün. Seçtiğiniz ayakkabılarla da daha zayıf görünmeniz mümkün. Vücudunuzu dengelemek adına, yüksek ve kalın topuklu ayakkabılardan, botlardan edinebilirsiniz. Bunun yanında sivri burunlu ayakkabıların da sizi daha zayıf göstereceğinizi unutmayın.

Vücudunuzun zayıf noktalarına dikkati çekecek şekilde de karnınızı saklayabilirsiniz. Eğer bacaklarınız ince ve uzunsa, dikkati oraya yoğunlaştırabilirsiniz. Ya da üst kısmınız zayıfsa, yakası açık bluzlarla gösterişli kolyeleri kombinleyebilirsiniz.

Siyah rengin daima kilolarınızı saklayacağı düşüncesine kapılmayın. En azından karnınıza yapışan siyah mini bir elbisenin içerisindeyken… Karnı saklayan en ideal parçalardan bir tanesi de ceketlerdir. Özellikle belinize oturan modeller.

Elbise seçiminde ise Anvelop kesimli elbiseleri tercih ederek hem karnınızı kamufle edebilir hem de vücut hatlarınızı daha düzgün gösterebilirsiniz. Yüksek kesim jeanleri tercih etmeniz de karnınızın belirginliğini büyük ölçüde azaltacaktır. Aynı şekilde yüksek belli etekleri de tercih edebilirsiniz. Bol tunikler ya da tunik elbiseler göbeğinizi kamufle eden aynı zamanda şık gösteren klasik parçalardır.

haber kaynağı: simdimoda.net/trendler

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
7
5
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın