Görüş Bildir
Haberler
TV
Kariyerine Adeta Oyuncu Altyapısı Olan "Bizim Evin Halleri"yle Başlamış 12 Ünlü Oyuncu

Kariyerine Adeta Oyuncu Altyapısı Olan "Bizim Evin Halleri"yle Başlamış 12 Ünlü Oyuncu

Günlük yayınlanan ''Ferhunde Hanımlar'' isimli dizinin devamı olarak başlayan ''Bizim Evin Halleri''ni duymamış olan yoktur.  1705 bölüm süren ve yıllar içinde geçirdiği senaryo değişiklikleriyle her gün evlerimize misafir olan dizi  yayınlandığı dönemde oldukça izleniyordu. Dizi sayesinde birçok oyuncu da sektöre giriş yapmış oldu. İşte ''Bizim Evin Halleri'' dizisiyle bugünlere gelmiş o başarılı oyuncular:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mert Fırat

1. Mert Fırat

Bora karakteri ile kendisini gösteren oyuncu için ''Bizim Evin Halleri'' kariyerinin başlangıç noktası oldu. Dizi sonrası ''Binbir Gece'', ''Kapalı Çarşı'', ''İntikam'' dahil olmak üzere birçok diziyle ekranda yer aldı.

2. Emre Karayel

2. Emre Karayel

2000'li yılların başında onun da yolu ilk olarak Bizim Evin Halleri'nden geçti. Şu an Türkiye'nin tanınmış oyuncu ve sunucuları arasında yer alan Emre Karayel için dizinin önemli oldukça büyük olsa gerek.

3. Sezin Akbaşoğulları

3. Sezin Akbaşoğulları

2000 - 2003 yılları arasında Doğa karakteri ile rol alan Sezin Akbaşoğulları için dizi adeta bir basamak oldu. ''Beyaz Gelincik'' ve '' Behzat Ç.''  dizilerinin yanı sıra çok sayıda filmde rol aldı.

4. Fadik Sevin Atasoy

4. Fadik Sevin Atasoy

Annesi ve babasıyla (Emel Göksu ve Sönmez Atasoy) ilk kez kamera karşısına geçen Fadik Sevin Atasoy için de ''Bizim Evin Halleri'' bu sektör için ilk basamak oldu. Dizi sayesinde tanınan oyuncu birçok film ve diziylle ekrandaki yerini sağlamlaştırdı.

5. Onur Saylak

5. Onur Saylak

Onun da ekranla tanışması bu dizi ile oldu. Sonrasında ''Asi'' ve ''Gönülçelen'' gibi dizilerde rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Taner Rumeli

6. Taner Rumeli

En son ''Asla Vazgeçmem'' ve ''İnadına Aşk'' dizilerinde izlediğimiz oyuncu da bir zamanlar ''Bizim Evin Halleri'' isimli dizide rol alan oyunculardan birisi.

7. Serhat Kılıç

7. Serhat Kılıç

Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Serhat Kılıç uzun süre rol almamış olsa da televizyona geçişi onun da bu dizi sayesinde oldu. Devamında ''Hatırla Sevgili'' , ''Benim Annem Bir Melek'', ''Ezel''  ve ''Seksenler'' gibi birçok projede kendisine yer buldu.

8. Hazar Motan

8. Hazar Motan

''Kırgın Çiçekler'' dizisi ile adından söz ettiren Hazar Motan da bir zamanlar ''Bizim Evin Halleri''nde rol aldı.

9. Tolga Tekin

9. Tolga Tekin

Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptığı dönemde o da kendisini Bizim Evin Halleri setinde buldu. ''Paramparça'' dizisindeki rolü ile tekrar dikkatleri üzerine çekti.

10. Burak Demir

10. Burak Demir

2000'li yılların başlarında Rüzgar karakteri ile onu da aynı dizide izledik. Oyunculuğu ile fazlasıyla dikkat çekti. Sonrasında ''Genco'', ''Arka Sokaklar'' ve ''Muhteşem Yüzyıl'' gibi pek çok dizide rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Umut Karadağ

11. Umut Karadağ

Tiyatrocu olan Umut Karadağ'ın ekran macerası da Bizim Evin Halleri dizisiyle başladı. 2000 yılında rol aldığı dizi sonrası ''Asmalı Konak'', ''Haziran Gecesi'', ''Tatar Ramazan'' isimli çok sayıda diziyle ekrana geldi.

12. Özgün Aydın

12. Özgün Aydın

''Bizim Evin Halleri'' ile ekran macerası başlayan oyuncu daha sonra ''Olacak O Kadar '' isimli programla ekrana geldi. Son dönemde de BKM ekibiyle ''Güldür Güldür Show'' isimli programda görev aldı.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
227
88
61
51
50
43
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nur Kızıl

Diziden bir iki resimlerini de eklemek bu kadar zor muydu editör?

Ozan ASAN

Bu şekilde olmaz.

Ozan ASAN

Bunlar oynamadı ki o dizide? Oynadılarsa, dizideki hallerinden kesitler sunulsaydı bari.

Brrrr

Serhat Kılıç, Rüzgar'ın (Burak Demir) yurtdışından gelen üvey amcasını canlandırmıştı Hatta Neva ile sevgili olmuşlardı (diğer kız da olabilir). Mert Fırat v... Devamını Gör