Görüş Bildir
Haberler
Kardan Adam Yap Ruh Yaşını Söyleyelim!

Kardan Adam Yap Ruh Yaşını Söyleyelim!

Çöz, hemen söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşın kaç peki?

3. Kardan adamı tek başına mı yaparsın?

4. Kardan adamın gözleri için hangisini kullanırdın?

5. Şimdi de burnu için bir aşağıdakilerden birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ağzı olmayan kardan adam olmaz. Ağzını hangisiyle yapardın?

7. Peki elleri için?

8. Son olarak kardan adamına bir de aksesuar ekle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

18 altı!

18 altı!

Sen kaç yaşında olursa ol, hangi yaşa gelirsen gel, hep genç kalacaksın. İçin kıpır kıpır resmen!  Atom çekirdeğinin etrafından dönen elektronlar gibisin. Dünü dünde bırakmışsın ve en güzel günlerin de henüz yaşamadıkların, şu an sadece yaşadığın gün var senin için. Değişimlere açık bir yapın var. Sen popüler şeyleri takip eden, gözü açık birisin bu yüzden de zihninin geçmişe saplanıp kalmasına asla izin vermezsin! Seninle takılan kişi, senin gençlik ateşinden yorulur, dizlerinde derman kalmaz. En çok duyduğun lafsa 'iki dakika otur be kardeşim'. Ama yok, imkanı yok... Sen yaşlanmazsın, keşke bu ruh bizde de olsa :)

18-30 arası!

18-30 arası!

Senin ruhun 18-30 yaş arasında ve hala hayatının baharında! Liseyi ya da üniversiteyi yeni bitirdin. Öğrencilik yıllarının getirdiği güzel anıları saklıyorsun. Eskileri çok özlüyorsun ama geleceğe de ümitle bakıyorsun. Bir yandan da yeni kurduğun düzenin gerekliliklerini yerine getiriyorsun! Yetişkin olmaya doğru attığın kocaman adımların var. Ama anları yaşamaktan da asla vazgeçmezsin. Seni eski bir fotoğraf albümüne bakarken de görebiliriz. Aleyna Tilki konserinde çılgınlar gibi dans ederken de. Göster herkese kendini, sen daha bitmedin!

30-40 arası!

30-40 arası!

Senin ruh yaşın 30-40 arasında! Sen geçmişinle bugününe 3. köprü inşasına yavaş yavaş başlamışsın. Senin artık belli bir karakterin ve alışkanlıkların var.  Eskiden olduğu gibi, çabuk sinirlenmiyor ve çabuk karar vermiyorsun. Daha temkinli ve bağışlayıcısın. Ayrıntılarda boğulmuyor, çabucak sonuca yöneliyorsun. Ama hala kat edecek mesafen olduğunu da söylemek gerek. Yeni şeylerde aradığın tadı bulamıyor olmak seni biraz burksa da sen şanslı bir nesli temsil ettiğinin farkındasın, 90'ların ruhu gibisi gelmedi gelemez! O zamanki müziklerden, filmlerden sonra biz kim oluyoruz da seni yargılıyoruz ki?

40 üstü!

40 üstü!

Senin ruhun 40+ yaşında! Ama dur bakalım önce bir dinle. Yaşlı bir ruha sahipsin çünkü aynı zamanda görmüş geçirmiş bir ruha sahipsin. Yaşadığın şeylerden öğrendiklerin, her olaydan kendine ders çıkartabilmen ve aynı hatayı asla bir daha tekrarlamayacak kadar olgun bir insan olmanı sağlamış. Sessiz, sakin bir yapın var. Ama gel gör ki içinde birikmiş onlarca yaşanmışlık söz konusu. İnsanlar, bir şey olduğu zaman onlara yol gösterebilmen için hemen senin yanına koşuyorlar. Haksız da sayılmazlar çünkü fikirlerinde neredeyse hiç ama hiç yanılmıyorsun. Bu da seni insanların gözünde daha da yüceltiyor. Bu dünyada mutluluğun yolunun iyilik ve paylaşmaktan geçtiğini çözmüşsün. Ne diyelim? Keşke herkesin çevresinde senin gibi akıl danışacağı birileri olsa.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
130
67
46
20
18
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şeymanur acar

18 altı! doğru

User

30-40 yaş... Elimiz üşümeden kardan adam da yaptık... Zevki neresindeydi bunun.... :|

Büşra Ekinci

18 altı! Hayret bildi.