Görüş Bildir
Haberler
Karantinada Olan Köye Yıldırım Düştü: 6 Ev Yandı, 3 Kişi de Yaralandı

Karantinada Olan Köye Yıldırım Düştü: 6 Ev Yandı, 3 Kişi de Yaralandı

Batuhan
06.05.2021 - 09:58

Kastamonu'da düşen yıldırım nedeniyle çıkan yangında 6 ev kullanılamaz hale geldi. Yangında dumandan etkilenen 1’i çocuk 3 kişi de yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yangının ardından Vali Avni Çakır, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram ile Cide ilçesine bağlı Kovanören köyüne giderek incelemelerde bulundu.

"Vatandaşlarımızın hayvanlarını da kurtardık, zarar görmediler"

"Vatandaşlarımızın hayvanlarını da kurtardık, zarar görmediler"

Yangın söndürme ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Çakır, “Akşam saat 11.30 sıralarında şu anda ilk belirlemelere göre yıldırım düşmesi sonucu, sabah saatlerinde bununla ilgili yapacağımız detaylı incelemenin ardından netleşecek çıkış sebebi. Şimşek çakması, akabinde de yıldırım düşmesi sonucu yangının başladığına yönelik böyle bir bilgi var. Maalesef kısa sürede rüzgarında etkisiyle yangın, 6 eve sirayet etti. Bunlardan üç tanesi şu anda kullanılamaz hale geldi. Üç tanesinde de kısmi hasarlar var. Allah'a şükür herhangi bir can kaybımız söz konusu değil. Ayrıca vatandaşlarımızın hayvanlarını da kurtardık, zarar görmediler.” dedi.

3 kişi yaralandı

3 kişi yaralandı

Vatandaşlarında yangın söndürme ekiplerine destek verdiği yangında ayrıca dumandan etkilenen 1'i çocuk 3 kişide olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ayakta tedavileri gerçekleştirildi.

Köy karantinaya alınmıştı

Köy karantinaya alınmıştı

Öte yandan 17 Nisan'da da 27 kişinin Koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine Kovanören köyü, Cide İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından karantinaya alınmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın