Görüş Bildir
Haberler
Karakterine Göre Çantanda Taşıdığın Olmazsa Olmaz Parçayı Söylüyoruz

Karakterine Göre Çantanda Taşıdığın Olmazsa Olmaz Parçayı Söylüyoruz

Begüm
26.01.2021 - 17:30

Acaba senin çantandan asla çıkarmadığın şey ne?

Testi çöz ve cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şunu öğrenelim, çalışıyor musun yoksa öğrenci misin?

2. Genellikle çok stresli biri misin?

3. Ne kadar düzenlisin?

3. Ne kadar düzenlisin?

4. Senin için tatil, rahatlama ve huzur deyince aklına ilk hangi ortam geliyor?

5. Önemli bir işin var ama sabah çok erken kalkmak gerekiyor, kalkabilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki aralarından senin rengin hangisi?

7. Ne kadar utangaçsın?

8. Ne tarz müzik dinliyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Islak veya kuru, her türlü mendil senden sorulur!

Sen bu hayatta çok temkinlisin ve bir o kadar da duygusal. Kendin kadar çevrendeki insanlara da çok değer veriyorsun, bu yüzden aman birinin mendile ihtiyacı olur diye bile çantana mendil atıyorsun. Aynı zamanda da titizsin! Dışarısı kirlidir, ne olacağı belli olmaz deyip hep temkinli davranıyorsun. Bir problemle karşılaştığın zaman hooop o çantadan o mendil hemen çıkıyor. Biraz da duygusallığın var tabi, gözyaşları akmaya başlayınca hemen problemi kökten çözüyorsun.

Parfümsüz asla!

Sen tam bir güzel koku manyağısın! Güzel koksun da ne olursa olsun diyorsun, zaten toplu taşımaya da bundan dolayı pek tahammülün yok. Kendine, güzelliğine ve kokuna tabii ki çok önem veriyorsun. Çantana bir şeyi daha eksik koyarsın ama parfümsüz yola çıkmazsın. Caziben ve kibarlığın herkesi zaten kendine aşık ediyor, bir de o kokun yok mu, müthiş!

Şarjım olmadan asla: Powerbank ve şarj kablosu!

Seni ihtiyatlı seni! Bir şeyi garantiye almadan bir yere gitmenin, bir şey yapmanın imkanı yok. Zaten çevrendeki kişiler de senin en çok bu garantici yanını seviyor. Sana gözü kapalı güvenirler, hele bir de senin bu anaç yanın yok mu! Her şey normal olsun, rahatında olsun tık tık yapayım istiyorsun. İşin, dersin her şeyin de zaten bu kadar düzenli olduğun için iyi. Senle yola çıkan asla yolda kalmaz net!

Kremler, dudak parlatıcıları senin vazgeçilmezlerin!

Bu hayatta en önemli kişi sensin. Vücudun, zihnin, yaptıkların her şeyden ve herkesten daha değerli ve daha önemli. Senin bu hayatta huzuruna ve rahatlığına verdiğin önemi kimse de görmedik. Aslında çok da iyi yapıyorsun. Önce kendin, sonra çevrendekiler. Sen kendin mutlu olduğunda çevrendeki kişileri de mutlu edebileceğini biliyorsun. O yüzden de önce kendi iç huzurunu sağlaman gerekiyor. Zaten çevrendeki kişiler de seni bu kendine has duruşun ve çevreye yaydığın pozitif enerjin için seviyorlar. Ah bir de unutmadan, o çantandan hiç çıkarmadığın, herkese dağıttığın kremlerin için!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
189
107
92
58
31
17
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
çakolata

hayır çantamda parfüm taşımam... aslında çantam okadar dağınık olur ki taşıyıp taşımadığımdan emin değilim belki derinlerde vardır :D. çantam hep okadar dağı... Devamını Gör

Bilim Bilimi

Kremler, dudak parlatıcıları senin vazgeçilmezlerin!