Görüş Bildir
Haberler
Karakterin Bir Renk Olsa Hangisi Olurdu?

etiket Karakterin Bir Renk Olsa Hangisi Olurdu?

06.05.2020 - 17:00

Sonuçta hepimizin karakterinin bir rengi var, öyle değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlayalım: Seni en çok etkileyen gökyüzü fotoğrafını seç bakalım!

2. Gökyüzünden konu açılmışken, bulutlara baktığında genelde ne görüyorsun?

3. Sence hangisi daha güçlü bir duygu?

4. Hangisinde yapayalnız kalmak seni daha fazla ürkütürdü?

5. Pekiiii, evreni oluşturan dört elementten hangisi daha etkileyici sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kararlarını daha çok hangisini dinleyerek alırsın?

7. Bu manzarada en güzel ton hangisi sence?

7. Bu manzarada en güzel ton hangisi sence?

8. Son olarak, hayatı sorguladığın oluyor mu hiç?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yeşil!

Yeşil!

Sen sakinliği, dinginliği ve güvenin rengi yeşilin yaratıcılığını üzerinde toplamışsın. Zihnin ve duyguların büsbütün uyum içinde. Haliyle başarılı olmamak için hiçbir sebebin kalmıyor. Üretici ve verimli olma özelliklerin de karakterini büsbütün yansıtıyor. Enerjin o kadar güzel ki, tüm bu özelliklerle birleştiğinde ortaya senin gibi harika bir insan çıkıyor!

Kırmızı!

Kırmızı!

İnsanın karakterinin rengi kırmızı olunca onu kelimelerle anlatmak bir hayli zor oluyor. Özgür ruhun ve enerjik yapın bir araya gelince, hayal gücün de inanılmaz boyutlara ulaşıyor ve bu da seni son derece yaratıcı bir insan haline getiriyor. Hatta öyle ki, bazen kendi sınırlarını aşman bile mümkün. Duygularını da bir o kadar yoğun yaşıyorsun. Nereden baksan dopdolu bir insansın anlayacağın!

Sarı!

Sarı!

Karakterin o kadar büyüleyici ki, hemen dikkatleri üzerine topluyorsun. Sarı rengin verdiği enerji ve dikkatle hayal etmek ve hayallerini gerçekleştirmekte üstüne yok. Zaten pek çok konuda acelecisin, bir şeyi hayal ettiysen bunu ertelemek için hiçbir nedenin yok. Harekete geçmek için bir şeylerin seni itmesini beklemiyorsun yani. Cesaretinle hayal gücün bir araya gelince de durdurulamaz oluyorsun haliyle... Seni tutabilene aşk olsun!

Mavi!

Mavi!

Sen bütün insanların hayatında olmasına ihtiyaç duyacağı türden bir insansın. İnsanlar üzerinde sakinleştirici ve huzur verici bir etkin var, ayrıca anlayışlı ve hoşgörülüsün herkese karşı. Huzur bir insan olsaydı bu sen olurdun kesinlikle, su gibisin kısacası... Bunun yanında hayal dünyan da gökyüzü gibi uçsuz bucaksız. Bu da seni derin bir ruh dünyasına ve sonsuz bir yaratıcılığa sahip biri haline getiriyor. Sen de kendinin farkındasın tabii ki, dünyadaki en güzel insanlardan birisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
520
302
118
45
30
22
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın