Görüş Bildir
Haberler
Karakter Özelliklerine Göre Auranın Ne Renk Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Karakter Özelliklerine Göre Auranın Ne Renk Olduğunu Söylüyoruz!

Borgen
18.05.2017 - 15:16

Aura, canlıların bedenlerinden yayıldığı varsayılan ışınımla oluşan elektromanyetik alana verilen addır. Renkli haleler ve ışımalar tarzında kendini gösterir ve aurayı ifade ederken renkler kullanılır.  Sen de auranın ne renk olduğunu ve bunun ne anlama geldiğini merak ediyorsan seni hemen testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hemen başlayalım da sonucu bir an önce görelim. Hangisini tercih edersin, bir grubun üyesi olmak mı lideri olmak mı?

2. İnanç yönünden ne kadar kuvvetlisindir peki?

3. Uyandın, odanın perdeleri de kapalı. Açtığında nasıl bir manzara görmek seni mutlu eder?

4. Peki kolay ağlar mısın?

5. Tercihin nasıl bir tatil olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu fotoğrafın sana hissettirdiği duygu hangisi?

6. Bu fotoğrafın sana hissettirdiği duygu hangisi?

7. Hangi emojiyi daha sık kullandığını bize söyleyebilir misin?

8. En çok korktuğun hayvanı bize söyle ve artık sonucu görelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kırmızı!

Kırmızı!

Senin auran kırmızı renk! Yüksek bir egon var ve bu sana insanlara liderlik etmek için gerekli olan enerjiyi veriyor. Sevgi dolusun ve insanlara karşı oldukça sıcaksın. Ayrıca karizman da öne çıkan özelliklerin arasında geliyor. Cinsellik senin için mühim ve genelde insanlar tarafından da çekici bulunuyorsun. Negatif özellikler olarak hırçınlığın ve bazen egoist olman gösterilebilir.

Mavi!

Mavi!

Senin auran mavi renk! İlk göze çarpan özelliğin değişken karakterin. Senin sağın solun pek belli olmuyor. Genelde pozitif bir insansın ve bir işe koyulurken arzulusun. İnsanlar seni  genelde dürüst olarak tanımlıyor. Yaratıcısın ve sorumluluk duygun da yüksek. Negatif olarak ise hayır demeyi becerememen ve başladığın işleri bazen yarım bırakman gösterilebilir.

Gri-Gümüş!

Gri-Gümüş!

Senin auran gri-gümüş renk! Hayal gücün oldukça yüksek. En büyük sorunun zor motive olman, bunu becerdiğinde başarıya ulaşmama ihtimalin yok. Dışarıdan bakıldığından biraz donuk bir karaktersin ama aslında için sevgi dolu. Durgunsun ve biraz güven sorunları yaşadığın da bir gerçek. Sen birilerini aldatmazsın ama aldatılmaktan da çok korkuyorsun.

Sarı!

Sarı!

Senin auran sarı renk! Senin en fazla öne çıkan özelliğin yaratıcılığın. Oldukça heyecanlı bir yapın var. Bir işe atılmak ve onu halletmek için sonsuz bir azme sahipsin. Sıcakkanlısın ve insanlarla kolay iletişim kurabiliyorsun. Sohbet etmek en sevdiğin şeylerden biri. Negatif olarak ise biraz benmerkezci olman gösterilebilir. Ayrıca zekandan ileri gelen kurnazlığın bazen sınırları aşabiliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
969
344
172
113
77
70
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berra Yapıcı

En korktuğun hayvanı sormak ayrı piçlik bir de bunun fotoğrafına baktırıyorsunuz... Resmen eziyet hacı

Dilara koç

Senin auran kırmızı renk! Yüksek bir egon var ve bu sana insanlara liderlik etmek için gerekli olan enerjiyi veriyor. Sevgi dolusun ve insanlara karşı oldukç... Devamını Gör

Hatice Edgü

Kırmızı banada çıktı çok iyi ben yemin ederim 8 yaşındayım Yemin Valahi