Görüş Bildir
Haberler
Kara Mizah Tadında Olay: 2 Yıl Önce Ölen Eşini Televizyon Programında Gören Adam

etiket Kara Mizah Tadında Olay: 2 Yıl Önce Ölen Eşini Televizyon Programında Gören Adam

Gün geçmiyor ki güzelim dünyamızda yepyeni bir saçmalıkla, absürtlükle karşı karşıya kalmayalım. Bu seferki 'Haydaa' dedirten olayımız Fas'tan geliyor.

Kaynak: http://www.unilad.co.uk/crazy/husband...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce olayın başına dönelim.

Önce olayın başına dönelim.

Her şey bir araba kazasıyla başlıyor. Abragh Mohamed adlı bir adam kazada yaralanan eşini hemen hastaneye ulaştırıyor. Doktorlar kadının muhtemelen yaşamayacağını, yine de ameliyat edeceklerini ve masraflarının ödenmesi gerektiğini söylüyor. Parası olmayan adam hemen arabasına atlıyor ve 4 saatlik bir yol giderek ailesinin yanına ulaşıyor, yeterli parayı alıp dönüyor.

Döndüğünde doktorlar eşinin öldüğünü söylüyor ve bedenini kefene sarılmış bir halde, tabutun içerisinde veriyorlar.

Döndüğünde doktorlar eşinin öldüğünü söylüyor ve bedenini kefene sarılmış bir halde, tabutun içerisinde veriyorlar.

Adam daha sonra tabutu hiç açmıyor ve eşi bu şekilde defnediliyor. Geçmişi geride bırakmak isteyen adam bu olaydan sonra yeni bir eve taşınıyor. 2 yıl sonraysa şok edici bir olay meydana geliyor.

Abragh bir gün bir telefon alıyor.

Telefonu eden arkadaşı hemen televizyonu açması gerektiğini, ölen karısının yayına bağlandığını söylüyor. Televizyonu açan adam da programda yayına telefonla bağlanan kadının gerçekten de eşi olduğunu anlıyor. Kadın telefonda kocasıyla iletişimini kaybettiğini ve yardım istediğini söylüyor. Bunun üzerine hemen yayına bağlanan Abragh da eşine tekrardan kavuşuyor.

Peki olayın perde arkasında nasıl bir durum yatıyor?

Bu olayda iki büyük soru işareti var: İlk etapta adama eşi ölmediği halde nasıl ölmüş gibi cesedi verildi? Kadın yaşıyorsa iletişime geçmek için neden iki yıl bekledi? Ortada mistik bir durum mu var, yoksa açıklama oldukça basit mi?

Şöyle ki; ilk sorunun cevabı henüz yok, ama öyle görünüyor ki hastane ekibinin bu konuda büyük bir hatası var. Zaten Abragh da dava açmaya hazırlandığını belirtiyor. İkinci soruya gelirsek, maalesef onun da cevabı yok. İhtimallerden biri kadının kaza nedeniyle hafıza kaybı yaşaması, ancak ortada kesin bir şey yok. Bu tip olaylar sonrası dönemsel hafıza kayıplarının olması oldukça mümkün olduğundan bu ihtimal üzerinde duruluyor daha çok.

Özetle, bu garip olayın iç yüzünü henüz kimse bilmiyor, ancak bu olayın bir insanın başına gelip gelebilecek en garip olaylardan biri olduğunu sanıyoruz ki rahatlıkla söyleyebiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1741
282
199
109
59
22
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Lan allahtan karım öldü yoluma bakayım deyip evlenerek çoluğa çocuğa karışmamış Yeşilçam filmleri gibi olurdu :D

Hoshimi hanaya

Muge anli kokusu aliyorum

depa billaba

hayır bide adam kimi gömdü ???

depa billaba

kafamızda deli sorular :)