Görüş Bildir
Haberler
Kan Donduran Detaylar! Arabada Oturan Çifti Vahşice Katlettiler

etiket Kan Donduran Detaylar! Arabada Oturan Çifti Vahşice Katlettiler

Batuhan
23.06.2021 - 09:57

İstanbul'da gece yarısı kan donduran çifte cinayet yaşandı. Adalet Bike ile park halindeki otomobilinde sohbet eden Gökhan Denli, yanlarına yanaşan lüks araçtan inen kişiler tarafından öldürüldü. Saldırganlar kadını zorla otomobillerine bindirerek kaçırdı. Adalet Bike’nin cansız bedeni birkaç saat sonra yol kenarında tanınmayacak halde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da Gökhan Denli (30) ile Adalet Bike’nin içerisinde bulunduğu otomobil, dün saat 01.00 sıralarında Büyükçekmece Kültür Park yanında duruyordu. Bu sırada yanlarına lüks bir araç geldi.

Araçtan inen kişilerle Gökhan Denli arasında kavga çıktı. Gökhan Denli’yi çok sayıda bıçak darbesi ve 7 kurşunla öldüren kişiler, yanındaki Adalet Bike’yi zorla otomobillerine bindirerek kaçtı.

Araç kaza yapmış halde bulundu

Araç kaza yapmış halde bulundu

Hürriyet gazetesinden Çetin Aydın'ın haberine göre, kaçırılan kadının cansız bedeni de birkaç saat sonra, otomobilden atılarak parçalanmış halde D-100 Karayolu kenarında bulundu. Yüzü tanınmayacak hale gelen kadının vücudunda derin kesik izleri vardı. 

Polis ekipleri sabaha karşı Jaguar marka otomobili Büyükçekmece’de kaza yaptıktan sonra terk edilmiş olarak buldu. Otomobilde detaylı parmak izi ve DNA incelemesi yapıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
351
203
71
15
9
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Suç dalga dalga büyüyor memlekette, suçluların hiç bir korkusu kalmadı...

jjall

bu bir nefret cinayeti. Eski sevgili, koca vs. olabilir aman Tanrım kanım dondu. Böyle cinayetler işlettiren korkunç uyuşturucular varmış. Çoluğunuza çocuğun... Devamını Gör

ortalık karışık

kadınlar silahla gezmeli artık sanırım

sensizsinema

Törpü taşısak bizi suçlu sayarlar ama 7 kurşun ve onlarca bıçak darbesiyle adam öldürenleri aklamanın bir yolunu bulurlar..