Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kalp Yarası Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kalp Yarası Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kalp Yarası Yeni Bölümünde Neler Olacak?

ATV'nin beğenilen dizileri arasında yer alan Kalp Yarası bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümünün ardından izleyiciler Kalp Yarası 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası 12. yeni bölüm fragmanı çıktı mı merak ediyor. Peki, Kalp Yarası son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı ne zaman, saat kaçta çıkacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kalp Yarası Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan 12. bölümün ardından Kalp Yarası 13. bölüm fragmanı merak edildi. Son bölümde Ayşe mahkemede cinayeti üstlenmiş, Ferit ise onun avukatlığını yapmaya karar vermişti. Peki Kalp Yarası 13. yeni bölümde neler olacak? İşte Kalp Yarası 13. bölüm fragmanı ve yeni bölüm hakkında merak edilenler...

KALP YARASI 13. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Henüz Kalp Yarası 12. yeni bölüm fragmanı çıkmadı. Dün ki 12. bölümün ardından 13. bölüm fragmanının çıkması bekleniyor.

KALP YARASI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayşe ve Ferit'in arasına demir parmaklıklar girdi. Baha'nın vurulmasının suçu Ayşe'nin üzerine kalır. Ayşe'nin yaptığı hatayı bir türlü affetmeyen Ferit bir karar vermek zorundadır. Her ne olursa olsun sevdiği kadını korumak isteyen Ferit, Ayşe'ye inanmaktadır.

Ayşe'nin cinayetten arandığını öğrenen Sancakzede Ailesi, Adnan'ın kalp krizi haberiyle bir şok daha yaşar. Bu durum aile içindeki dengeleri sarsarken diğer taraftan geçmişin sırları bir bir ortaya dökülür.

Sancakzede Ailesi hiç bilmedikleri bir düşmanın yaklaşan ayak sesleriyle karşı karşıya kalır.

Hande hem Baha'dan hem de Ayşe'den kurtulduğunu düşünüp zaferin tadını çıkarmaya başlar.

Adnan'ın kalp kriziyle birlikte Yaman'ın da hayatını alt üst edecek gerçeğin ortaya çıkması ise artık an meselesidir.

AYŞE SUÇU ÜSTLENİR!

Ayşe, avukatının yönlendirmesiyle cinayeti işlediğini kabul eder. Mahkemede sinirlenen Ferit ise avukatın savunmasına tepki gösterir. Ayşe, kimsenin kendine inanmamasını umursamazken Ferit'in kendisini suçlu görmesi onu kahreder.

Ferit ise Ayşe'nin cinayeti işlemediğine inanır. Karısını savunmak için avukatlığını üstlenen Ferit, gerçek suçluyu bulmak için elinden geleni yapacaktır.

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit(Gökhan Alkan) ve Ayşe'nin(Yağmur Tanrısevsin) yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın