Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Kalp Yarası Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kalp Yarası Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Kalp Yarası Yeni Bölümünde Neler Olacak?

ATV'nin beğenilen dizileri arasında yer alan Kalp Yarası bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümünün ardından izleyiciler Kalp Yarası 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası 12. yeni bölüm fragmanı çıktı mı merak ediyor. Peki, Kalp Yarası son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı ne zaman, saat kaçta çıkacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kalp Yarası yeni bölümünün akabinde izleyiciler gelecek bölümün fragmanı çıkacak mı araştırıyor. Dizi bu akşam 20:00 'da ATV'de başlayacak. Peki, Kalp Yarası 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası 11. bölümünde neler oldu? Kalp Yarası yeni bölümde neler olacak? Kalp Yarası fragmanı nerede yayınlanır?

KALP YARASI 12. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Henüz Kalp Yarası 12. yeni bölüm fragmanı çıkmadı. Dün ki 11. bölümün ardından 12. bölüm fragmanının çıkması bekleniyor.

KALP YARASI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayşe konaktan gidecek mi?

Ferit ve Ayşe gerçekten karı koca olmanın keyfini yaşarken, Baha'nın ortaya çıkıp 'Ayşe benim eski nişanlım' demesiyle her şey alt üst olur. Ayşe'nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit, bir karar aşamasındadır. Ayşe ise her şeyden haber siz, aşkın büyüsüne kapılmış haldedir. Ancak Ferit'in verdiği karar onun da hayatını alt üst edecektir.

Hande, Ayşe'den kurtulmuş olmanın sevincini yaşamaktadır. Ancak Baha tehlikesi henüz ortadan kalkmamıştır. Bu durumun farkında olan ve iyice köşeye sıkışan Hüseyin bir karar alır. Bu karar Ayşe ve Ferit'in hayatını tümüyle değiştirecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın