Görüş Bildir
Haberler
Kadir Şeker'in Kurtarmak İçin Katil Olduğu Kadının Kız Kardeşi de Eroinle Yakalandı

Kadir Şeker'in Kurtarmak İçin Katil Olduğu Kadının Kız Kardeşi de Eroinle Yakalandı

Kadir Şeker'in kurtarmak isterken katil olduğu Ayşe Dırla'nın 900 gram eroin ile yakalanarak tutuklanmasının ardından bu kez de Dırla’nın kız kardeşi Figen Dırla 3 kilo eroinle narkotik polisine yakalandı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya'da narkotik ekipleri kente uyuşturucu getireceği istihbaratını aldıkları bir araca operasyon düzenledi. Kaputun altına gizlenmiş vaziyette 3 kilo eroin ele geçiren ekipler araçtaki 1 kadın ve 1 erkeği gözaltına aldı. Gözaltına alınan kadının kimliği ise tanıdık çıktı. 

Gözaltına alınan Figen Dırla’nın (33),Kadir Şeker’in şiddet gördüğünü düşünerek kurtarmaya çalıştığı, sonrasında da eroinle yakalanarak cezaevine gönderilen Ayşe Dırla’nın kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Kadir Şeker’in kurtarmaya çalıştığı Ayşe Dırla da eroin ile yakalanarak tutuklanmıştı. 👇

Kadir Şeker’in kurtarmaya çalıştığı Ayşe Dırla da eroin ile yakalanarak tutuklanmıştı. 👇

Konya'da 29 Kasım 2020 tarihinde düzenlenen operasyonda bir araçta 900 gram eroin ele geçirilmiş, gözaltına alınan kadının Özgür Duran'ın kız arkadaşı Ayşe Dırla olduğu ortaya çıkmıştı. Dırla ve araçtaki Murat Hanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Olayın geçmişi

Olayın geçmişi

Üniversiteye hazırlanan Kadir Şeker, 5 Şubat 2020'de merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi'ndeki parkta duyduğu tartışma sesleri üzerine Ayşe Dırla isimli kadının şiddet gördüğünü düşünmüş, çifti ayırmaya giden genç, bu sırada Özgür Duran'ın sözlü ve fiziki müdahalesiyle karşılaşmıştı.

Kadir Şeker'i bir süre kovalayan ve darbeden Özgür Duran, boğuşma sırasında aldığı bıçak darbesiyle yere yığılmıştı. 

Göğsüne aldığı yara nedeniyle ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Duran hayatını kaybetmişti.

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesince sanık Şeker, 'kasten öldürme' suçundan 12 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
24
11
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selimkazak

Nasıl bir olaya bulaşmış eleman anlamadım

Selin Kayış

yazık yazıkta gencecik çocuğun hayatı bir kadını kurtarmak isterken çöpe gitti ona yazık. Sonra dersiniz ki adam kadını dövdü öldürdü kimse müdahale etmedi. ... Devamını Gör