Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Bayıldığı 10 Erkek Parfümü

Kadınların Bayıldığı 10 Erkek Parfümü

Onedio Medya
24.12.2012 - 02:12 Son Güncelleme: 09.08.2013 - 01:17

Kadınların Bayıldığı 10 Erkek Parfümü

Güzel kokmak bir kadını etkilemenin en kilit noktalarından. Niye mi? Çünkü koku hafızası en gelişmiş hafızalardan biri ve beğendiğiniz kadını kokunuzla etkilediyseniz sizi unutma şansı çok çok az. Karakterinize en çok uyan ve sizi gerçekten yansıttığını düşündüğünüz parfümü henüz bulamadıysanız kadınların en çok sevdiği 10 parfüme bir göz atın. Hem de Onedio'ya özel indirimli fiyatlarla..

Bu bir ilandır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadınlar, her zaman farklı olanın peşinden gider. Piyasadaki birbirine benzeyen parfümlerin yanında Terre D'Hermes farklılığını ve kalitesini hemen hissettiriyor. Fransızca toprak anlamına gelen isminin hakkını temiz, sıcak ve yoğun kokusuyla veriyor. 25 yaşın üstüne daha çok hitap eden bu parfüm pek çok iltifat almanızı sağlayacak.

İçeriğinde turunçgiller, kabe samanı ve sedir ağacı bulunuyor.

212 en zor kadını bile etkilemesi garanti bir parfüm. Hem enerjik, hem dayanıklı hem de kaliteli kokuyor. Bakalım yaratıcısı parfümü nasıl tarif etmiş:

“Seksi, gizemli, erkeksi... 212 Sexy Men, mandalina ve bergamotla belirginleştirilmiş enerjik bir tazeliğin kombinasyonu. Kakuleyle harmanlanmış biber ve çiçeklerin taç yapraklarına ait notalar zarif ve baharatlı bir çekicilik yaratıyor. Vanilya ve miskle harmanlanmış odunsu alt notalarla da erkeksilik dışa vuruluyor. Şişenin kapanışı ve açılışı, patlıcanın ve koyu pembe tonlarının duyusal karakterini tamamlayan güç, dayanıklılık ve kalite duygusu veriyor.”

İnternette biraz araştırma yaparsanız kadınların en beğendiği parfümlerin arasında rahatlıkla Jean Paul'ün ismini görebilirsiniz. Sebebi içerdiği yoğun vanilya kokusu olabilir. Bu şekerli koku aynı zamanda oldukça kalıcı. Nane notası ile başlayan, amber izleri ve vanilya dokunuşu ile tamamlanan bu moda aksesuarı baştan çıkarıcılığın gizli bir silahı haline dönüşüyor.

Dior Homme son yılların en çok tartışma yaratan parfümlerinden. Oldukça ilginç notalara sahip bu parfüm tatlı, pudramsı ve derimsi kokusu ile sizi kalabalıktan kolaylıkla ayıracak. Pek çok parfüm blogunun da gözdesi Dior Homme üst notalarında lavanta, orta notalarında İris çiçeği ve alt notalarında sedir ağacını hissettiriyor.

Cesur, seksi, gizemli

Yoğun bir yolculukta, rüyalarınızla buluşun ve yeni limitler keşfedin

Daha zengin ve daha koyu

Oryantal amber kokusuyla, seksi ve egzotik

Hissel ve maskülen içeriğiyle kışkırtıcı karışımı, entrika ve gizemi anımsatıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paco Rabanne'ın Black XS'den sonraki yıldızı. Mutlaka denenmesi gereken bir parfüm. Dinamik, enerji dolu ve tutkulu. Üst notalarda kırmızı mandalina, greyfrut ve nane

Orta notalarda saf gül, tarçın ve baharatlar

Alt notalarda sarı meşin paçuli, beyaz odunlar ve amber.

Gece ya da gündüz One Million her anınıza uyacak.

Calvin Klein Be genç bir koku. 30 yaşın altındaki erkeklere daha uygun diyebiliriz. Uzun zamandır piyasada olmasına karşın özgün kokusundan hiç bir şey kaybetmeyen bu parfüm çizginin biraz dışındaysanız tam size göre.

Hafif rocker bir havaya sahip CK Be'ye beyaz misk, bergamut mandalina, nane ve lavanta üst notaları ile manolya ve şeftaliye dip notalarda sandal ağacı, tonka eşlik ediyor.

Ofiste hoşlandığınız biri var ve henüz şansınızın ne olduğunu bilmiyorsunuz. İşte size güzel bir pas atacak parfüm: Rochas Man. Lavantayla açılan parfüm giderek tatlılaşıyor ve şekerli hoş bir cappucino kokusu gibi sizi sarıyor. Vanilyalı parfümler arasında da önemli bir yere sahip Rochas, gündüz kullanmı için ideal.

Klasik bir erkekseniz ve klasik kadınlardan hoşlanıyorsanız D&G Pour Homme tam size göre! Hatta hala denemediyseniz çok şey kaçırmışsınız. Turunçgiller ile başlayan, pudra, tütün ve odunsu notalarla kapanan D&G Pour Homme yaz kış favoriniz olacak.

Tom Ford erkekler için aromatik baharatlı bir parfüm tasarladı: Noir. Tozlu, dumanlu ve pudramsı bir etkiye sahip olan Tom Ford Noir, odunsu notaların çiçeklerle dengelendiği kokusuyla modern tarzda erkeğin parfümü olmaya aday.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
119
61
60
36
35
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rıdvan Oğuz

la pahalı la ...