Görüş Bildir
Haberler
Kadınlar Senin Arkandan Ne Söylüyor?

etiket Kadınlar Senin Arkandan Ne Söylüyor?

Bakalım kadınlar senin arkandan neler söylüyor? Sen de merak ediyorsan;

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, insanlarla konuşurken ses tonuna, jest ve mimiklere dikkat eder misin?

4. Peki modayı takip edenlerden misin yoksa neyi kendine yakıştırırsan onu mu giyersin?

5. Şimdi bize doğruyu söyle bakalım. Arkadaşlarınla dedikodu yapanlardan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki Instagram hesabında her gün fotoğraf paylaşır mısın?

7. Ve son olarak, Poyraz'a 5 üzerinden kaç puan veriyorsun? :)

7. Ve son olarak, Poyraz'a 5 üzerinden kaç puan veriyorsun? :)
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Neler demiyorlar ki!

Senin auran o kadar yüksek ki etrafındaki herkesi etkin altına almayı başarıyorsun. Çevrendeki kadınlar senin bu enerjini o kadar çok görüyor ki resmen bir kısmı seni içten içe kıskanıyor. Ama sen onları hiçbir şekilde umursamıyorsun. Çünkü etrafında zaten senin yanında olan kız arkadaşların var ve onlar sana yeter. Kendinin farkındasın ve kimseyle en ufak bir derdin yok. Ne başkalarıyla kendini kıyaslıyorsun ne de bir yarışa giriyorsun. Olduğun gibi bir insansın fakat dışarıdan çok farklı bir havan var. İşte bu bazı kadınların gözüne batıyor. Bir kısmı senin arkandan ne kadar havalı ve kendini beğenmiş deyip geçiyorlar. Sen bunlara pek aldırış etmesen de zaman zaman arkandan konuşan kadınlar senin canını sıkıyor. Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol bazı insanların arkandan konuştuğunu biliyorsun. Etrafındaki bazı kadınlar o kadar güvenilmez ki biraz dikkatli olmanda fayda var. Cool bir duruşun olduğunu sen de biliyorsun. Çünkü hiçbir zaman başkası gibi davranıp özenti hareketlere gerek duymuyorsun. Her zaman en doğal halinle insanlara yaklaşıyorsun. Anlayacağın için de dışın da bir. He bir de insanlarla olan ilişkilerin kıskanılacak cinsten güzel. Güzel sohbetin ve enerjinle yanındaki insanları aslında ister istemez geride bırakıyorsun. Kısacası toparlamak gerekirse kadınlar senin arkandan 'ne kadar yapmacık, insanların ilgisini çekmek için elinden geleni yapıyor' diye konuşuyor bazıları. Bunların hepsi seni gerçekten senin aurandan kaynaklanıyor. O yüzden sen bu konuşmaları kafana takmamaya çalış. Çünkü mükemmel bir karaktere sahipsin!

Senin başarını konuşa konuşa bitiremiyorlar!

Açıkcası sen nereye elini atsan en mükemmel şekilde işin içinden çıkmayı başarıyorsun. Öyle bir şansın var ki insanlar buna sinir olabiliyor. Tabii ki senin karakterinin de etkisi var. Çünkü sorumluluk sahibi bir insan olarak elinden geleni de yapıyorsun. Eğer bir iş varsa onun için çok çaba gösterirsin. Bu senin mükemmeliyetçi kişiliğinden kaynaklanıyor olsa gerek. Ama etrafındaki bazı insanlar bu durumu o kadar çekemiyor ki arkandan sürekli konuşuyorlar. Özellikle etrafındaki bazı kadınların sana karşı olan tavırları gerçekten hiç hoşuna gitmiyor. Zaten sen arkadaş olarak da daha çok erkeklerle anlaşabilen bir insansın. Yakın arkadaşlarına şöyle bir göz atsan herhalde gerçekten samimi olduğun insanlar genelde erkek arkadaşlarındır. Çoğu kadınlarla anlaşamadığını düşünüyorsun. Çünkü bazılarının senin arkandan konuştuğunun farkındasın. Ve hiçbir şekilde bu durum hoşuna gitmiyor. Her şeyin o kadar farkındasın ki böyle insanları kendinden uzak tutmaya çalışıyorsun. Çünkü seni bir şekilde aşağı çektiklerini düşünüyorsun. Senin başarını bazılarının çekemedikleri o kadar belli ki o yüzden kendi köşene çekilmeyi tercih ediyorsun. Böyle insanların yüzüne karşı da gülüp içten içe kötü olmak istemiyorsun. Ne hissediyorsan ona göre davranmayı tercih ediyorsun. Anlayacağın etrafındaki kadınlar senin başarın bir yana güzelliğini de zekanı da her şeyini konuşuyorlar. Kimi iyi kimi de kötü konuşuyor. Fakat seni çok iyi tanıyanlar her işte başarılı olduğunu zaten biliyorlar. Sen onlara aldırış etme!

Ne kadar da zeki, komik ve güven veren bir insan!

Valla kadınlar sana bayılıyor açıkcası. Öyle bir havan var ki senin arkandan hiç kötü konuşmuyorlar. Çünkü karakterin o kadar güzel ki insanlara pozitif bir enerji veriyorsun. Kadınlar da senin bu haline bayılıyorlar. Etrafındaki kadınlarla nasıl konuşman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Yeri geliyor dertlerini dinliyorsun yeri geliyor esprilerinle güldürüyorsun. Arkandan kadınlar senin dedikodunu tabii ki de yapıyor. Ama senin ne kadar sevdiklerini, ne kadar komik olduğunu söyleyip duruyorlar. O yüzden hiç bunları düşünme deriz. Sen olduğun gibi davranmaya devam etmelisin. Özünde de iyi bir insansın. Kadınlara sadece tek bir açıdan bakmıyorsun. Etraftaki insanlar hatta erkekler diyelim genelde kadınlara çok farklı gözle baktıkları için senin güzel yaklaşımının kadınlar tarafından çok hoşuna gidiyor. Anlayacağın senin arkandan öyle kötü dedikodular değil gayet iyi dedikodular dönüyor. Kadınların tam da istediği bir karaktersin. Hem güvenilir hem zeki hem komik. Böylesi çok az var ve sen  o nadir insanlardan birisin.

Ne kadar da havalı ve çapkın!

Sen karakter gereği fazla havalı bir insansın. Etrafındaki insanlar senin bu tarzını çok beğenseler de kadınlar tarafından farklı bir olgu oluşturuyorsun. Bazıları senin ne kadar kasıntı olduğunu bazıları da özünde aslında böyle bir insan olduğunu söylüyorsun. Bize kalırsa sen gerçekten özünde böyle bir insansın ve insanları etkin altına alabiliyorsun. He biraz da çapkınlık var diyebiliriz. Bundan dolayı etrafındaki kadınlar senin arkandan aslında çok iyi bir insan olduğunu fakat çapkınlığının da farkında olduğunu söylüyorlar. Bundan dolayı çok güvenilir bulmuyorlar açıkcası. Tabii ki de en yakın arkadaşların bu konu hakkında aynı düşünceye sahip değiller. Çünkü seni yakından tanıyorlar ve seni sen olduğun için seviyorlar. Fakat seni gerçekten yakından tanımayan kadınların arkandan konuştukları bu yönde olabiliyor. Tabii ki de tüm bunlar senin umrunda değil. Çünkü seni bilen biliyor ve bildiklerinle yola devam ediyorsun. Geri kalan konuşsa ne olur konuşmasa ne olur değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
830
405
228
100
40
36
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özlem Karataş

senin başarını konuşa konuşa bitiremiyorlar😏yemin ederim de öyle😂😎😏

Gizem Yenikler

Senin başarını konuşa konuşa bitiremiyorlar!

nazan

Senin başarını konuşa konuşa bitiremiyorlar! Aynen onedio sürekli soy ismim ağızlarında hiç düşmüyor kii