Görüş Bildir
Haberler
"Kadın Çalışan İstemeyen HÜDA-PAR'ın Talebi Kabul Edilmedi"

etiket "Kadın Çalışan İstemeyen HÜDA-PAR'ın Talebi Kabul Edilmedi"

Gazeteci Altan Sancar, HÜDA PAR'lı milletvekillerinin Meclis'teki odalarının aynı katta olması ve katta kadın personelin çalışmaması yönündeki taleplerinin kabul edilmediğini aktardı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diken'in Ankara Temsilcisi Altan Sancar'ın verdiği bilgiye göre, Meclis’e AK Parti listelerinden giren HÜDA-PAR milletvekillerinin, Meclis'teki odalarının aynı katta yer alması ve katta kadın personelin olmaması yönündeki talebi kabul edilmedi. 

Sancar, 'Üç vekilin odası belirlendi ve tamamı farklı katlarda ve tabii ki kadın çalışanlar görevlerine devam ediyor. Bu aşamada talepleri kabul görmedi. Talepleri ancak başka vekiller ile anlaşıp oda değiştirerek aynı koridorda toplanmalarıyla mümkün olabilir' dedi.

"Anayasa'ya aykırı"

"Anayasa'ya aykırı"

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu

Meclis işleyişinde kadın çalışanların bir katta görev almamaları gibi bir uygulamanın Anayasa'ya ve mevzuata aykırı olduğunu vurgulayan Sancar, 'HÜDA-Parlılara nasıl bir formül bulunacak veya bulunacak mı? Takip ediyoruz' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
415
111
49
23
13
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

Kadınlardan neden bu kadar korkuyorsunuz? Anneniz de bir kadın değil miydi yahu..

Erhan Can

"Dinden kadını çıkart konuşacak konu bulamazlar. Siyasetten dini çıkart oy toplayamazlar" demişti biri. o kadar haklı ki

Fatih Kaya

Bunları bir kadın elleri opulesice bir anne dogurmadimi cennet annelerin ayakları altındadır diye anneliğin kutsallığı aile hayatının güzelliği vurgulanmadim... Devamını Gör

Enkidu An

Tamamen hikaye.

Kadir Doğan

Vay arkadaş resmen terör örgütü mecliste. Bravo AKP seçmeni.