Görüş Bildir
Haberler
Kaderimin Oyunu 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kaderimin Oyunu 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
10.12.2021 - 23:28

Yeni sezonun gelmesiyle kanallar yeni projeleriyle gündeme geliyor. Dikkat çeken projelerden biri de Star Tv'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu oldu. Öykü Karayel ve Akın Akınözü gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 2. bölümü bu akşam 20.00'de izleyici karşısına çıktı. İlk bölümden oldukça beğeni toplayan dizinin yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Kaderimin Oyunu 3. bölüm fragmanı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölümü ile bu akşam ekrana gelirken dizinin konusu ve oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine çekti. Dizinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kaderimin Oyunu yeni bölüm fragmanı...

Kaderimin Oyunu 2. Bölüm Özeti

Kaderimin Oyunu 2. Bölüm Özeti

Asiye’nin yıllar sonra Cemal’le karşılaşması ikisi içinde büyük bir yıkım olur. Hastanede yoğun bakımda yatmakta olan Mahir, Asiye’nin çocuklarını korumak için söylediği yalanla kendini hiç düşünmediği bir oyunun içinde bulurken, Harun’un yıllardır sakladığı büyük sır da gün yüzüne çıkar. Herkesin yüzleştiği bu gerçek, Demirhanların tüm dengelerini değiştirirken, Asiye ve Cemal de yeniden karşı karşıya geleceklerdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın