Görüş Bildir
Haberler
Kader Sana Ne Zaman Gülecek?

etiket Kader Sana Ne Zaman Gülecek?

25.03.2018 - 15:30

Bakalım aradığın o huzur ne zaman seni bulacakmış...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın?

3. Yalnızlığı temsil eden bir görsel seç bakalım.

4. Hayatında en mutlu olduğun anı hatırlıyor musun?

5. Bu yerlerden hangisi sana huzur veriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir duvar yazısı seç.

7. Hayatta en çok korktuğun şey ne?

8. Kahve-kış akımından bir fotoğraf seç şimdi de.

9. Hangi döneme gitmek isterdin?

10. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok yakında!

Hiç  güzel canını sıkma çünkü çok yakın bir zamanda hayatında her şey yoluna girecek. Bu zamana kadar seni epey üzmüşler. Arkadaşların, ailen tanıdığın kim varsa hep güvenini boşa çıkarmışlar. Sen onlara iyilikle gittikçe karşılığında hep kötülük bulmuşsun. Fakat artık bu son bulacak. Artık,ne zaman mutlu olacağım diye düşünüp durmana gerek kalmayacak. Hayatın bir anda öyle güzelleşecek ki, ne olup bittiğine şaşıp kalacaksın. Bu güzelliklere kavuşmana sayılı günler kaldı diyebiliriz. Çünkü gerçekten çok üzmüş insanlar seni. Sen bu mutluluğu fazlasıyla hak ediyorsun. Belki de bu kadar üzüntüyü, zorluğu şimdi gelecek olan güzelliklerin farkına daha iyi varmak için yaşadın. Kim bilir... Umutlarını hiçbir zaman kaybetme. Sana bu hayatta en çok güç verecek şey onlar. Zaten belli ki içinden hiç gitmemiş o umudun. Çok az bir zaman sonra kaderin sana güleceğini göreceksin. Üzülme artık :)

Birazcık sabretmen gerekiyor!

Biliyoruz, artık sabrın fazlasıyla tükendi. Daha fazla üzülmek, mutsuz olmak istemiyorsun. Fakat bu duruma birazcık daha katlanman gerekebilir.  Yaşadığın şeylerin kolay olmadığını biliyoruz. Elbette sen de bunların geçmesini, bunlardan bir an önce kurtulmayı arzuluyorsun. Emin ol bu dileğin gerçekleşecek. Yalnızca şimdi değil... Zaman su gibi akıp gider. Önemli olan o günlerin nasıl akıp gittiğidir. Sen de bu günleri en iyi şekilde değerlendirmelisin. Her ne kadar içinde artık umutların bitmeye yakın olsa da... Biraz şans vermeyi dene hayatına. Olumsuzlukları değil gelecek güzel anları düşün. Hayatın hep böyle geçmeyecek. Bundan adımız kadar eminiz. Yalnızca her insan gibi senin de atlatman gereken zor bir dönem var başında. Bunu en az hasarla atlatıp, güzel günlerin için plan yapmalısın. İyi, kötü her şey başımıza gelebilir. Bunlardan aldığımız dersler önemlidir. Belki de bu zorlukları böyle değerlendirmelisin. Zorluklardan ders çıkarmalısın. Kendini lütfen üzme. Biraz sabret ve güzel günlerin gelmesini bekle.

Neredeyse gülmüş bile!

Sen de bunun farkındasın zaten. Hayatında ufak ufak pozitif yönde değişimler başlamış. Bunlar da sana kendini çok iyi hissettiriyor. Kaderin sana ne zaman güleceğini sormana artık gerek yok. Hayatında zaten ufak kıvılcımlar oluşmuş. Belki tam olarak hissedememiş olabilirsin. Bu yüzden son zamanlarda yaşadığın güzel tesadüfleri bir gözden geçir bakalım. Düşününce sen de bize hak vereceksin. Çok çok kısa bir süre içinde zaten her şeyi tamamen hissedeceksin. Hayatın öyle güzel ilerleyecek ki, sanki rüyadaymışsın gibi hissedeceksin. Dediğimiz gibi, yalnızca ufak güzelliklere dikkat etmen ve onlara daha da yoğunlaşman gerekiyor. Böylece bütün pozitiflikleri de kendine çekmiş olacaksın. Öyle dertlerim bitmiyor falan diye triplere hiç sokma kendini. Negatiflikten olabildiğince kaçmalısın. Her şey daha yeni başlıyor. Aman diyelim daha tam kavuşamamışken kendinden iyice uzaklaştırma bu güzellikleri.

Zamanın var...!

Tamam, kabul ediyoruz bu sonuç seni pek mutlu etmedi. Fakat bir sebebi var ki böyle söylüyoruz. Gel şimdi sana durumu açıklayalım. Hayat her zaman önce ders verir sonra ödüllendirir bizi. Yaşadığımız acı kadar ödüllendiriliriz. İşte senin hayatından bahsedecek olursak eğer, henüz tam pişmemişsin diyebiliriz. Daha yaşayacağın çok tecrübe var. Belki daha çok üzüleceksin ama emin ol sonunda gülen sen olacaksın. Belki de sen şanslılardan olacaksın ve durağan hayatının ardından çok güzel şeyler seni bekliyor olacak. Açıkcası bu konuda pek bir fikrimiz yok. Yaşadığın şeylerle, sen yönlendireceksin kaderini. Sana gülmesini istiyorsan eğer bunu hak etmelisin. Mutluluğu hak ettiğini ona göstermelisin. Bunun en başında yapman gereken de negatifliklerden uzak durman. Bu hayat sana özel ve bunu en iyi şekilde değerlendirmelisin. Onu bir çocuk gibi büyütmelisin. Bu konuda sana güvenimiz tam, biraz sabır biraz da çabayla halledeceksin her şeyi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1091
519
174
140
124
60
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?