Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Bu Hafta Kabine Toplantısı Bu Hafta Var Mı?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Bu Hafta Kabine Toplantısı Bu Hafta Var Mı?

Türkiye’de kabine toplantıları yakından takip ediliyor. Özellikle koronavirüs ile ilgili alınan yasak kararlarının paylaşıldığı kabine toplantıları vatandaşın gündeminde. Son günlerde vaka sayılarının 20 binin üzerinde seyretmesi sebebiyle alınacak tedbirler merak ediliyor. Vatandaşlar, ‘Kabine toplantısı ne zaman?’ sorusuna cevap arıyor. İşte Kabine toplantısı ile ilgili son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’de aşılama çalışmaları devam ederken, 6 Eylül’de başlayan yüz yüze eğitimin detayları da araştırılıyor. Son yapılan Kabine toplantısında PCR testi kararı çıkmış ve aşı olmayan vatandaşların kalabalık alanlara girişi için PCR testi gösterme zorunluluğu getirilmişti. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı henüz resmi olarak açıklanması. Daha önce yapılan açıklamada Kabine toplantılarının 15 günde bir yapılacağı açıklanmıştı. Geçtiğimiz hafta yapılmayan Kabine toplantısının 27 Eylül Pazartesi günü yapılması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISINDA GÜNDEM

Kabine toplantısının ilk gündem maddesi koronavirüs yasakları olacak. PCR testi gösterme zorunluluğunun genişletileceği konuşuluyor.

Ayrıca yüz yüze eğitimdeki süreç de masada olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın