Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman, Hangi Gün Yapılacak? Kabine Toplantısı Yeni Kararları Neler Olacak?

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Hangi Gün Yapılacak? Kabine Toplantısı Yeni Kararları Neler Olacak?

Türkiye’de koronavirüs ile ilgili kararlar Kabine toplantısında karara bağlanıyor. Son yapılan Kabine toplantısıyla birlikte yeni normalleşme adımları hayata geçirilmişti. Okullar tüm kademedeki öğrenciler için açılmış, kafe ve restoranlar tekrar müşteri kabul etmeye başlamış ve sokağa çıkma yasağı saatlerinde değişiklik yapılmıştı. Kabine toplantısı normalde 15 günde bir yapılıyordu. Ancak bu 14 Haziran’da gerçekleşecek NATO toplantısı sebebiyle Kabine toplantısı erkene alındı. Peki, Kabine toplantısı ne zaman hangi gün olacak? Yeni yasak kararları neler olacak? İşte Kabine toplantısıyla ilgili son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Hangi Gün Olacak?

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Hangi Gün Olacak?

İki haftada bir gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın tarihi, NATO toplantısı sebebiyle öne çekildi. Toplantının 10 Haziran Perşembe günü yapılması kararlaştırıldı. Toplantıda, Kovid-19'la mücadele kapsamında kademeli normalleşmeye geçilmesinin ardından vaka ve vefat sayılarının seyri, aşılama sürecindeki son durum ve yerli aşı çalışmaları ele alınacak.

Yeni Yasaklar Olacak Mı?

Yeni Yasaklar Olacak Mı?

Yapılacak Kabine toplantısında özellikle aşılama çalışmaları ele alınacak. Uzmanlar, toplumun yüzde 70’nin aşılanmaması durumunda tekrardan eski hale dönüleceğini ve vaka sayılarının hızla yükseleceğini belirtiyor.

Kabine toplantısında, sırası gelip de aşı olmak istemeyen vatandaşlar için yeni kararlar açıklanabilir. HES kodu ile girilen kamu daireleri, kafe ve restoranlara girişin aşı kartı ile yapılacağı da gelen bilgiler arasında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın