Görüş Bildir
Haberler
Jumanji: Vahşi Orman Filmi Konusu Nedir? Jumanji: Vahşi Orman Filmi Oyuncuları Kimdir?

Jumanji: Vahşi Orman Filmi Konusu Nedir? Jumanji: Vahşi Orman Filmi Oyuncuları Kimdir?

Bu gece ATV ekranlarına gelecek olan Jumanji: Vahşi Orman filmi şimdiden merak edildi. 2017 yapımı fantastik ve aksiyon türünde bir film olan Jumanji: Vahşi Orman kadrosu ile oldukça ilgi çekiyor. Filmde dört arkadaş kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar ve inanılmaz maceralara atılırlar. Konusu ve oyuncu kadrosu ile fantastik film severleri kendine bağlayacak olan Jumanji: Vahşi Orman saat 00:20'de ekranlarda olacak. Peki Jumanji: Vahşi Orman filminin konusu nedir? Jumanji: Vahşi Orman filmi oyuncuları kimler? İşte filmle ilgili tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Jumanji: Vahşi Orman, 1995 yapımı kült filmlerden olan Jumanji’nin devam fimlerinden biridir. Fantastik ve aksiyon türünde film izlemeyi sevenler için kaçırılmayacak bir yapım olan Vahşi Orman'nın konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor. Peki Jumanji: Vahşi Orman filminin konusu nedir? Jumanji: Vahşi Orman filmi oyuncuları kimler?

Jumanji: Vahşi Orman Filminin Konusu Nedir?

Jumanji: Vahşi Orman Filminin Konusu Nedir?

Dört zoraki arkadaş, okulda temizlik cezası alırlar. Temizlik esnasında gençlerden biri Jumanji oyununu bulur ve çalıştırır. Her biri özel güçlere sahip avatarlara dönüşerek, Jumanji’nin riskli ve tehlikeli dünyasında mahsur kalırlar. Gençler böylelikle hayatlarının en tehlikeli macerasına atılarak oyundan çıkmaya çalışırlar.  Bilgisayar oyunu olan Jumanji içerisinde yer alan karakterlerin 3 canı vardır ve bu canları bittiğinde öleceklerdir. Öldükleri takdirde sonsuza dek Jumanji’nin içinde kalacaklardır.

Jumanji: Vahşi Orman Filmi Oyuncuları Kimler?

Jumanji: Vahşi Orman Filmi Oyuncuları Kimler?

2017 yapımı filmin yönetmen koltuğunda Jake Kasdan otururken oyuncu kadrosu şu şekilde:

  • Dwayne 'The Rock' Johnsson

  • Kevin Hart

  • Jack Black

  • Karen Gillan

  • Nick Jonas

  • Bobby Cannavale

  • Alex Wolff

  • Madison Iseman

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın