Görüş Bildir
Haberler
Johnny Depp Go Kartta Elini Kırdı.

Johnny Depp Go Kartta Elini Kırdı.

johnny depp
22.03.2015 - 15:18 Son Güncelleme: 22.03.2015 - 21:33

Sette değil go kartta kırdı.

Ünlü aktör Johnny Depp sakatlandı. İzlenme rekorları kıran Karayip Korsanları ( Pirates of the Caribbean ) filminin serisinin çekimleri yapılıyor. Ünlü aktör sinemalarda izlenme rekorları kıran Karayip Korsanları'nın serisinin çekildiği esnada ne yazık ki başına bir talihsizlik geldi ve sağ bileği sakatlandı. Oyuncunun setlerde yaralanmadığı belirtildi. Los Angeles'a tedavi için götürülen ünlü aktör Johnny Depp'in sağlık durumu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Kaynak: http://www.haberlervegundem.com/magaz...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Serisinin çekildiği Karayip Korsanları'nın  çekimlerinin yapıldığı Avustralya'da bulunan başarılı oyuncu  Johnny Depp, Filmin çekimlerini  tamamlayamadan setten ayrılmak zorunda kaldı. çekimler esnasında Sağ bileğini sakatlayan ünlü aktör, Çekimleri  yarıda kesip tedavisinin yapılması  için özel bir jetle Los Angeles'a götürüldü.

Yaralanan Oyuncu Özel bir uçakla ABD'ye giderken  tedavisinin nasıl ve ne zamana kadar süreceği bilgisi verilmedi. 

karayip Korsanları sinema filminde Jack Sparrow'u canlandıran  51 yaşındaki ünlü oyuncu  ABD'li aktörün yaşadığı talihsizlik filmin yapımcısı Disney kazanın sette yaşanmadığını dile getirdi, kazanın detayları hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi..

Çekimleri aksayan 'Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz' isimli filmin 2017 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Depp'in çekimlerden ayrılmasının bu planı değiştirip değiştirmeyeceği henüz bilinmiyor.

Büyük ihtimalle çekimlerde Johnny Depp dönene kadar onun olmadığı sahneler çekilecek.

Büyük ihtimalle çekimlerde Johnny Depp dönene kadar onun olmadığı sahneler çekilecek.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0