Görüş Bildir
Haberler
Jet Fadıl Lakabıyla Tanınan Fadıl Akgündüz Kimdir? Fadıl Akgündüz Nereli?

Jet Fadıl Lakabıyla Tanınan Fadıl Akgündüz Kimdir? Fadıl Akgündüz Nereli?

Jet Fadıl lakabıyla tanınan Fadıl Akgündüz, hakkında araştırma yapılan bir isim haline geldi. Vatandaşlar Fadıl Akgündüz'ün kim olduğunu ve nereli olduğunu araştırmaya başladı. Fadıl Akgündüz, 1956 yılında Siirt'te dünyaya gelmiştir. Eğitimini tamamladıktan sonra ise Jet Sürücü Kursu'nu açarak iş hayatına atılmıştır.

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jet Fadıl Kimdir?

Jet Fadıl Kimdir?

Jet Fadıl, Fadıl Akgündüz'e iş yerinin unvanı sebebiyle takılmış lakaptır. Fadıl Akgündüz, İlk, orta ve lise eğitimini Siirt'te tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Kontrol Mühendisi olarak çalışmaya başlamıştır. 

Akgündüz, Jet Sürücü Kursunu açmış ve iş hayatına adımını atmıştır. Ardından Jetpa Holding şirketini kurmuştur. Konut, otomobil, elektrikli ev satışları yapmıştır. 1998 yılında ise JETKONUT projesini hayata geçirmiştir. Bu proje Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olarak bilinir.

Fadıl Akgündüz'ün Şirketleri

Fadıl Akgündüz'ün Şirketleri

Fadıl Akgündüz, Caprice Hotel ile ilk İslami Otel konseptini gerçekleştirmiştir.  Jetpa holding bünyesinde ise inşaat, otomobil, elektronik, medya gibi sektörlerde de faaliyetlerini sürdürmüştür.

Fadıl Akgündüz, 2009 yılında Siirtspor başkanı seçilmiştir. Aynı zamanda 'Türkiye'nin ilk dünya otomobili imza projesini' uluslararası pazara sunmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın