Görüş Bildir
Haberler
TV
İzlenmesi Gereken Kore Dizileri

etiket İzlenmesi Gereken Kore Dizileri

Öznur Çokaslan
03.04.2015 - 13:47 Son Güncelleme: 05.04.2015 - 16:57

1. Tree Days .

1. Tree Days .

Mükemmel bir polisiye dizisidir kendileri . Kendini devletine adamış bir korumanın nasıl olabileceğini gösteren tek nefeste izleyeceğiniz bir Güney Kore yapımı. 

Başrol oyuncusu : PARK YOO CHUN

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. GOLDEN RAİNBOW

2. GOLDEN RAİNBOW

İnsanların acımasızlığı anlatan müthiş bir kesit hayata ne olursa olsun sıkıca tutulmak gerekir.  Dizimiz bu cümleyi  seyirciye iyi bir şekilde aktarmış. Eğer sinirlenmek , ağlamak ve sonunda  oh bee!! demek istiyorsanız kesinlikle izleyin derim .

Başrol oyuncuları : JUNG  II WOO , UEE.

3. MONSTAR

3. MONSTAR

Kıpır kıpır bir gençlik dizisi .Müzik , eğlence ,aşk gençlik ne ararsanız var izlerken sıkılmayacağınız   baş rol oyuncularına hayran kalacağınız bir dizi.

BaşRol Oyuncuları: YONG SUN HYUNG ,HA NEUL KANG ,HA YEON SOO

4. PLAYFUL KİSS

4. PLAYFUL KİSS

Eğer  çok iyi bir Güney Kore fanıysanız Kore fanlığına muhtemelen bu dizi ile başlamşınızdır. Yada ikinci diziniz dir. Eğer seviyorsan git konuş bence yerine eğer seviyorsan asla vazgeçme demeyi öğreten bir dizidir . Aşkın nasıl olacağını öğretir size ...

Başrol Oyuncuları : KİM HYUN JOONG , JUNG SO MİN

5. MASTER'S SUN

5. MASTER'S SUN

Eğer hayaletlerden korkuyorsanız kesinlikle izlemeyin demeyeceğim çünkü bu dizideki hayaletler görselde korkunç olsalar da aslında acı çeken ve oldukça sevimli olan hayaletlerdir.Sevginin korkunun önüne geçtiği harika bir dizi.

Başrol Oyuncuları : SO Jİ-SUB , GANG HYO JİN.__ 

6. FATED TO LOVE YOU

6. FATED TO LOVE YOU

Dünyada bu kadar iyi bir insan gerçekten var mıdır diye bir soru sordurur bu dizi size . Masum bir aşk her engeli tek tek aşar ve hayatın size ummadığınız şeylerin aslında var olabileceğini gösterir dizimiz . 

Başrol Oyuncuları : JANG NA-RA , JANG HYUK.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. MAN FROM OF THE STAR

7. MAN FROM OF THE STAR

Uzaylı mı o ?   Hadi canım demeyin kesinlikle izlenmesi gereken fantastik ve aşk dolu bir dizi. Ağlar mısınız . evet . Uzaylımızı kayıt yaparken izlediğinizde muhtemelen yanaklarınızdan gözyaşları süzülecektir. Dramatik olduğu kadar da komiktir aslında . 400 senelik bir uzaylı yaşamını dolu dolu anlatan muhteşem bir Güney Kore yapımı.

Başrol Oyuncuları : KİM SOO HYUN , JUN Jİ HYUN

8. HOTEL KİNG

8. HOTEL KİNG

Annenizle izleyebileceğiniz bol şaşırtmalı heyecanlı dizimiz size sürekli oha bu bunun oğlumuymuş yok canım bu nasıl bunun çocuğu olur dediğiniz bir dizidir kendisi. Yine aşk var ve kazanılan bir hayat var . Eğer entrika , aşk , heyecan  istiyorsanız kesinlikle izlemelisiniz.

Başrol Oyuncuları : LEE DONG WOOK , DA HAE LEE.

9. SECRET GARDEN

9. SECRET GARDEN

Arkadaşlar bir düşünsenize sevgilinizle bedenleriniz değişiyor  sen o oluyorsun o da sen . İşte bu dizi söylediğim bu olayı enfes bir şekilde seyircisine aktarmış bol kahkahalı fantastik bir dizi.

Başrol Oyuncuları : HYUN BİN , HA Jİ-WON.

10. GOD'S GİFT 14 DAYS

10. GOD'S GİFT 14 DAYS

Sizi izlerken dedektif yapacak seri katili bulmak için  yatağınızda bile düşüncelere dalacağınız müthiş bir polisiye dizi. Eğer sevdiğiniz bir insan ölseydi  ve siz onun ölümünden bir gün sonra uyandığınız kendinizi 2 hafta önceye gitmiş olarak bulsaydınız ne yapardınız . Bir annenin nefes kesen mücadelesi . 

Bu diziyi izledikten sonra başka bir dizi izleyebilir misiniz bilemiyorum .

Başrol Oyuncuları : LEE BO YOUNG , JO SEUNG WOO

11. ROOFTOP PRİNCE

11. ROOFTOP PRİNCE

Romantik mi romantik , fantastik mi fantastik bir dizi daha . Hepimizin hayalidir eski dönemlerde yaşamak  peki eski ile günümüzün gel gitini yaşamak ister misiniz öyle ise bu diziyi izleyin . 

Başrol Oyuncuları : PARK YOOCHUN , HAN Jİ-MİN

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. LOVE RAİN

12. LOVE RAİN

Bu dizi nasıl anlatılır ki . İzlerken Aşka Aşık olacağınız fedakarlığın nasıl bir şey olduğunu öğreneceğiniz bir dizi . 

Başrol Oyuncuları :  JANG KEUN SUK , IM YOONA

13. GU FAMİLY BOOK

13. GU FAMİLY BOOK

Benim gibi yıl da bir kere ağlıyorsanız hadi canım ben ağlamam diyorsanız emin olun en çok sizler ağlayacaksınız . Güney Kore'nin Gumiho inançlarından çıkan bir fantastik dizi daha . Macera görsellik aşk her şey var bu dizide izlemeyen pişman olur .

Başrol Oyuncuları : LEE SEUNG-Gİ, BAE SUZY

14. BOYS OVER FLOWERS

14. BOYS OVER FLOWERS

Ahh BOF neden BOF sun sen :)  5 yıldır Kore fanı olmamın nedenidir bu dizi .

Gençliğin verdiği aşkın ve bu aşkın verdiği cesaretle taş kalpli bir anneyi ve kaynanayı yenebilirsiniz. Ve mükemmel bir hayat yaşayabilirsiniz . Dizimiz Kore Fan ları tarafından o kadar çok sevilmiştir ki   TRT Çocuk yayınlanmıştır . Bu diziyi izlemeyen bir kore fanı ben Kore fanıyım denesin .

Başrol Oyuncuları :  LEE MİN HO , KU HYE SUN , KİM HYUNG JOONG , KİM BUM, KİM JOON , KİM SO -EUN

15. PİNOCCHİO

15. PİNOCCHİO

Oppamın (kızların kendinden büyük erkeklere hitap ederken söyledikleri bir kelimedir. Abi , abim , sevgili, sevgilim gibi anlamlara gelmektedir.)

Unnimin (kızlar kendinden büyük birine abla demek için kullanır) en sevdiğim dizilerinden bir tanesi . yakın zamanda yayınlanmış bir dizi olmakla beraber iyi bir haberci nasıl olunur , yalan yapılan bir haber nelere mal olur bunları en iyi şekilde gösterir dizimiz . ya ne olur bitmesin 5  sezon olsa izlerim diyebileceğiniz Senarist bu senaryoyu nasıl yazmış diye hayret edeceğiniz bir yapım daha .

Başrol Oyuncuları : PARK SHİN HYE , LEE JONG SUK

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
969
500
168
93
70
69
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nazlhilalpnar

BOF güzel de TRT hayatımda gördüğüm en kötü çevirmeye imza atmış. Diziye başlamadan Anime ve Kore dizisi izlemekten resmen dili çözmüş kuzenlerim Türkçe dubl... Devamını Gör

Masal kalkan

BOF , Pinocchio favorilerim :)

Black Eagle

Emperor Of The Sea neden yok acabaaa ??