Görüş Bildir
Haberler
Favori Filmlerine Göre Auranın Rengini Söylüyoruz!

Favori Filmlerine Göre Auranın Rengini Söylüyoruz!

Auranın rengini, sevdiğin filmlerden tahmin edebileceğimize inanıyoruz. 🤓

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi film favorilerin arasında?

2. Hangi film favorilerin arasında?

3. Hangi film favorilerin arasında?

4. Hangi film favorilerin arasında?

5. Hangi film favorilerin arasında?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi film favorilerin arasında?

7. Hangi film favorilerin arasında?

8. Hangi film favorilerin arasında?

9. Hangi film favorilerin arasında?

Sarı 💛

Senin auranın rengi kesinlikle sarı olmalı! Görünüşe göre sen tam bir sosyal kelebeksin. İnsanların hayatına güneş misali doğuyorsun ve bunun farkındasın. Yaydığın enerjiye, ışığa kayıtsız kalamıyorlar. Senin yanında kahkaha atmamak, hayatın güzelliklerinin farkına varmamak mümkün değil. Sende bulunan yaşama hevesi bulaşıcı resmen. Ancak seni tanıyan herkes bu yapına hakim olmayabilir. Kapalı bir kutu gibi göründüğünü birçok insan zamanında söylemiştir sana. Dışardan soğuk görünen ama kalbi sıcacık olan birisin sen. Değişken duygularınla, hayata ve aşka duyduğun inancınla etrafına sapsarı, güneşimsi ışıklar saçıyorsun.

Kırmızı ❤️

Senin auranın rengi kesinlikle kırmızı olmalı! Lider ruhlusun ve başladığın veya yaptığın herhangi bir işte hep zirvede olmak zorundasın. Otorite sahibi olmak hayattaki en büyük gayen. İpleri eline almayı seviyorsun, adeta senin gururunu okşuyor. Liderlik konumunu kaybettiğin zamanda sinirden küplere biniyorsun, kimse o yönünü görmek istemez. Ben merkezci olabilirsin ama bu demek değil ki bencilsin. Sen sadece herkes için en doğrusunu bildiğini düşünüyorsun. Bu tutumun da seni egoist biriymişsin gibi gösteriyor. Aşırı zeki ve duygusalsın ama bu yönünü sadece değer verdiğin, kendine yakın hissettiğin kişilere gösteriyorsun.

Turuncu 🧡

Senin auranın rengi kesinlikle turuncu olmalı! Sen tam bir maceraperestsin ve adrenaline bağımlı bir yapıya sahipsin. Girdiğin her ortama pozitif enerji ve neşe saçıyorsun. Hiperaktif, içi içine sığmayan bir mizacın olabilir. Yeni şeyler öğrenmeyi, keşfetmeyi, deneyimlemeyi her şeyden çok seviyorsun. Seyahat etmek, okuyup araştırmak senin hobilerinin arasında. Doğan gereği kendine has bir tarzın ve zevkin var. Özgür ruhlusun ve kısıtlanmaya asla gelemiyorsun. Kısıtlandığını hissettiğin anda da öfken seni ele geçiriyor Kendini kontrol etmekte zorlanıyorsun, şiddete eğilimli olduğunu da üzülerek söyleyebiliriz.

Mavi 💙

Senin auranın rengi kesinlikle mavi olmalı! Sen gökyüzü kadar değişken bir ruh haline sahipsin. Seni üzmek ve mutlu etmek için karşındaki kişinin çok fazla çabalamasına gerek kalmıyor. Tek bir basit hareketle ruh halini değiştirebiliyorlar. Bunun nedeni ise çevrendeki, etrafındaki insanları fazla önemsemen. Hatta bazen haddinden de fazla önemsediğini söyleyebiliriz. Ancak böyle duygusal, değişken bir tip gibi görünmene aldanmamalılar. Çünkü sen tıpkı fırtınalı bir denizin dalgaları gibisin. Kızgın ve umursamaz çıkışların yeri geldiğinde oluyor. Karşındakini gözün görmüyor adeta sinirlendiğinde. Başkalarına, çevrene karşı sorumluluk hissettiğin için de bu duruma epey alışık olman mümkün.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
15
4
4
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Kırmızı ❤️

Gizem Yenikler

Senin auranın rengi kesinlikle kırmızı olmalı! Lider ruhlusun ve başladığın veya yaptığın herhangi bir işte hep zirvede olmak zorundasın. Otorite sahibi olma... Devamını Gör

Nurcan Güneri

Senin auranın rengi kesinlikle kırmızı olmalı! ❤️ Lider ruhlusun ve başladığın veya yaptığın herhangi bir işte hep zirvede olmak zorundasın. Otorite sahibi ol... Devamını Gör